Ντέινα Γουάιτ: Βίντεο δείχνει τον πρόεδρο του UFC να ξυλοκοπεί την σύζυγό του σε κλαμπ του Μεξικό

Σάλο προκάλεσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship (UFC), Ντέινα Γουάιτ, όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τον δείχνει να τσακώνεται άγρια με την σύζυγό του και να τη χαστουκίζει σε κλαμπ στο Μεξικό.

by Times Newsroom

Ο Αμερικανός επικεφαλής του πρωταθλήματος πολεμικών τεχνών έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τη συμπεριφορά του, αλλά και για τον τρόπο που εκμεταλλεύεται αθλητές του UFC. Αυτή τη φορά όμως φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια, όταν επιτέθηκε ακόμη και στην επί 30 χρόνια σύζυγό του, Αν Στέλλα Γουάιτ.

Όπως φαίνεται σε βίντεο του αμερικανικού μέσου TMZ, ο Γουάιτ καυγάδισε με τη σύζυγό του και όταν αυτή τον χτύπησε, «απάντησε» με δύο δυνατές σφαλιάρες που την έριξαν στο πάτωμα. Χρειάστηκε μάλιστα να επέμβουν οι διπλανοί τους, για να σταματήσει. Ο ίδιος δήλωσε πάντως μετανιωμένος στο TMZ και κατηγόρησε το… αλκοόλ για τις πράξεις του.

Οι δηλώσεις του Γουάιτ μετά το ξύλο στην σύζυγό του

«Η σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν έξω για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και συνέβη αυτό. Είμαι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ποτέ, μα ποτέ δικαιολογία για έναν άντρα να σηκώσει χέρι σε μια γυναίκα. Και τώρα είμαι εδώ και μιλάω γι’ αυτό», είπε ο Γουάιτ.

«Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 30 χρόνια. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν 12 ετών. Προφανώς έχουμε περάσει πολλά μαζί. Έχουμε τρία παιδιά και αυτή είναι μια από τις καταστάσεις που είναι φρικτές. Ντρέπομαι, αλλά είναι επίσης μια από εκείνες τις καταστάσεις που αυτή τη στιγμή ανησυχούμε περισσότερο για τα παιδιά μας. Δείξαμε στα παιδιά το βίντεο και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην οικογένειά μας αυτή τη στιγμή. Η σύζυγός μου και εγώ προφανώς αγαπιόμαστε. Αυτή είναι απλώς μια από αυτές τις ατυχείς καταστάσεις», προσέθεσε.

«Υπήρχε σίγουρα πολύ αλκοόλ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Κυριολεκτικά δεν βρίσκω καμία δικαιολογία γι’ αυτό το πράγμα. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Οι άνθρωποι θα πουν ό,τι είναι να πουν. Ό,τι κι αν πουν, το αξίζω».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com