Ντόναλντ Τραμπ: Σάλος με τις νέες αποκαλύψεις – Σχολίαζε ακόμη και το στήθος και τα οπίσθια της κόρης του

Σοκάρουν τα όσα γράφει για τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα νέο βιβλίο του ο Μάιλς Τέιλορ, πρώην στέλεχος της διοίκησης του πρώην Αμερικανού προέδρου.

by Times Newsroom

Ο Τέιλορ, πρώην προσωπάρχης στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, περιγράφει διάφορα περιστατικά που έκαναν τις γυναίκες στη διοίκηση Τραμπ να νιώσουν άβολα στο επερχόμενο βιβλίο του Blowback: A Warning to Save Democracy from the Next Trump, απόσπασμα του οποίου εξασφάλισε αποκλειστικά το Newsweek.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Τέιλορ, το χειρότερο της συμπεριφοράς ήταν τα άσεμνα σχόλια του Τραμπ για την ίδια του την κόρη. «Οι βοηθοί του είπαν ότι μιλούσε για το στήθος της Ιβάνκα Τραμπ, για τα οπίσθιά της και για το πώς θα ήταν να κάνει σεξ μαζί της, σχόλια που κάποτε οδήγησαν τον Τζον Κέλι να υπενθυμίσει στον πρόεδρο ότι η Ιβάνκα ήταν κόρη του», γράφει ο Τέιλορ. «Στη συνέχεια, ο Κέλι μου ξαναδιηγήθηκε αυτή την ιστορία με εμφανή αηδία. Ο Τραμπ, είπε, ήταν ‘ένας πολύ, πολύ κακός άνθρωπος’».

Θυμάται ότι είδε από πρώτο χέρι μια τέτοια συμπεριφορά σε συναντήσεις με τον Τραμπ και την Κίρστεν Νίλσεν, η οποία ήταν υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας από το 2017 έως το 2019. «Όταν ήμασταν μαζί του, η Κίρστεν έκανε ό,τι μπορούσε για να αγνοήσει την ανάρμοστη συμπεριφορά του προέδρου», γράφει ο Τέιλορ στο βιβλίο του. «Την αποκαλούσε “γλυκιά μου” και “γλυκιά μου” και έκανε κριτική στο μακιγιάζ και τα ρούχα της».

Μετά από ένα χοντροκομμένο σχόλιο του Τραμπ, θυμάται ότι η Νίλσεν ψιθύρισε στον συγγραφέα: «Πιστέψτε με, αυτό δεν είναι ένα υγιές περιβάλλον εργασίας για τις γυναίκες».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com