Ντόναλντ Τραμπ: Θαυμάστρια του ζήτησε να υπογράψει στο στήθος της

Στιγμές...ροκ σταρ ζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος για ακόμη μία φορά είναι υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που θα του ανοίξει τον δρόμο για την εκλογική αναμέτρηση του 2024 στις ΗΠΑ.

by Times Newsroom

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στην Αϊόβα, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από πολλούς οπαδούς του.

Με πλακάτ και πικέτα, οι ψηφοφόροι του Τραμπ παρακολούθησαν τις ομιλίες του, όπου ο ίδιος τους ζήτησε να τον στηρίξουν στις προκριματικές εκλογές της 15ης Ιανουαρίου και να «φέρουν και τους φίλους τους μαζί».

Μετά από μία τέτοια ομιλία, ο Τραμπ και το επιτελείο του βρέθηκαν σε ένα τοπικό εστιατόριο, όπου και πάλι ο τέως πρόεδρος βρέθηκε ανάμεσα σε φανατικούς του θαυμαστές, που τον υποδέχθηκαν με ζητωκραυγές και σφυρίγματα. Ανταποκρινόμενος στον ενθουσιασμό τους, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος μοίρασε φαγητό, έβγαλε πολλές και σέλφι και κατέληξε να υπογράψει το…μπλουζάκι μίας νεαρής γυναίκας, σαν να ήταν κάποιος σελέμπριτι από τον χώρο του θεάματος.

Η γυναίκα, που εργάζεται ως σερβιτόρα στο συγκεκριμένο εστιατόριο, τον κοιτάζει με λατρεία και στην συνέχεια του ζητά να υπογράψει και τον καρπό της. Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com