Ο χαλαρός Τζόνι Ντεπ έξω από το δικαστήριο: Η πλάκα με τους θαυμαστές και ο Τζακ Σπάροου

Δείτε το βίντεο με τη συνομιλία που είχε εκτός δικαστικής αίθουσας ο ηθοποιός

by Times Newsroom

Απολαυστικές στιγμές έζησαν οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ έξω από τα δικαστήρια, όπου εκδικάζεται η μήνυση που έχει καταθέσει ο ηθοποιός σε βάρος της πρώην συζύγου Άμπερ Χερντ. Ο σταρ του Χόλιγουντ θυμήθηκε τον… Τζακ Σπάροου από τους Πειρατές της Καραϊβικής, χαρίζοντας χαμόγελα στους φανς.

Ο Τζόνι Ντεπ σταμάτησε με το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί και φώναζαν υπέρ του έξω από τα δικαστήρια στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Κάποια στιγμή μια γυναίκα φώναξε: «Θα είσαι πάντα ο δικός μας Κάπτεν Τζακ Σπάροου!».

Ο ηθοποιός, με τη φωνή του διάσημου ρόλου του από την ταινία Πειρατές της Καραϊβικής, αποκρίθηκε: «Είναι ακόμη εδώ γύρω, κάπου. Τον βλέπω κάθε τόσο». «Εμφανίζεται κάθε τόσο» συνέχισε με τη χαρακτηριστική φωνή του ρόλου του.

Ο 58χρονος ηθοποιός σταμάτησε για να συνομιλήσει για λίγο με τους υποστηρικτές του, ενώ βρισκόταν το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, την ώρα που αποχωρούσε από το δικαστήριο.

Ο διάλογος αυτός δεν θύμισε σε τίποτα τον Τζόνι Ντεπ όπως είχε παρουσιαστεί νωρίτερα εντός της δικαστικής αίθουσας από την αδερφή της Άμπερ Χερντ, η οποία έκανε λόγο για εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού που προκαλούνταν από τις εκρήξεις του εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών.

«Σε αγαπάμε Τζόνι» φώναξε μια άλλη γυναίκα έξω από το δικαστήριο. «Αγαπάμε τα μαλλιά σου», είπε μια άλλη, με τον ηθοποιό να δείχνει το κεφάλι του, προκαλώντας νέες ενθουσιώδεις κραυγές.

Ο Τζόνι Ντεπ υποστηρίζει ότι το άρθρο που γράφτηκε το 2018 από την Άμπερ Χερντ, η οποία δήλωσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, του στέρησε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους Πειρατές της Καραϊβικής.

Όμως την Πέμπτη, ο πρώην ατζέντης του κατηγόρησε τη συμπεριφορά του διάσημου ηθοποιού για την πορεία που έχει πάρει η καριέρα του. «Στους εργαζόμενους δεν αρέσει να κάθονται για ώρες και να περιμένουν τον σταρ να εμφανιστεί. Οι άνθρωποι μιλούσαν και τους έκανε απρόθυμους να τον χρησιμοποιήσουν» στις ταινίες, είπε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com