«Ο φιλόστοργος άνδρας στο έργο του Παπαδιαμάντη» – Εργαστήρια προφορικότητας από το ΠΙΟΠ

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει δύο αυτόνομα εργαστήρια προφορικότητας, για ενήλικες, με τίτλο «Ο φιλόστοργος άνδρας στο έργο του Παπαδιαμάντη» με τον ιστορητή και ερευνητή δρ Στέλιο Πελασγό, στο κτήριο του ΠΙΟΠ, στον Ταύρο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23/4), συζητάμε και εξετάζουμε το πρότυπο του φιλόστοργου και ευαίσθητου άνδρα που προβάλλεται στον βίο και το έργο του μεγάλου Σκιαθίτη λογοτέχνη.

Αναλυτικότερα:

 Την Τρίτη 25 Απριλίου (ώρες 11:30-13:30), στο εργαστήρι με τίτλο «Το σκοτεινό τρυγόνι» συζητάμε για τους ευαίσθητους γιούς στο έργο του Παπαδιαμάντη και τα παραμύθια. Γνωρίζουμε άντρες που στηρίζουν την οικογένεια και την κοινότητα με την ευαισθησία και τη δημιουργικότητά τους.

 Την Πέμπτη 27 Απριλίου (ώρες 11:30-13:30), στο εργαστήρι με τίτλο «Ο φιλόστοργος» συζητάμε για τους τρυφερούς πατεράδες στο έργο του Παπαδιαμάντη και τα παραμύθια. Γνωρίζουμε άντρες που είναι προστατευτικοί και ξεφεύγουν από το πρότυπο του αυστηρού πατέρα της εποχής.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον τίτλο του εργαστηρίου. Οι 25 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.

ΠΙΟΠ  Βιβλιοθήκη
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com