Ο Harry Styles κυκλοφόρησε το video του «Music for a sushi restaurant»

by Times Newsroom

Ο Harry Styles μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το video του “Music For A Sushi Restaurant”, το τρίτο επίσημο single απο το πολύ-επιτυχημένο και πλατινένιο album του Harry’s House”, το οποίο κυκλοφορεί απο την Panik Records/Sony Music. Το clip είναι σε σκηνοθεσία του Aube Perrie και γυρίστηκε το προηγούμενο μήνα στο Brooklyn, στη Νέα Υόρκη .

Δείτε το εδώ

Το “Music For A Sushi Restaurant” έχει γίνει ήδη χρυσό στην Αμερική και έχει μπει στο Top10 στο Pop Radio, κάνοντας τον Harry, τον πρώτο άντρα καλλιτέχνη που έχει 3 τραγούδια στο Top10 με την μία (“As It Was”“Late Night Talking” και “Music For A Sushi Restaurant”). Με αυτό το κατόρθωμα, ο Harry είναι ο τρίτος καλλιτέχνης στην ιστορία του Pop Airplay που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Νωρίτερα φέτος, το “Music For A Sushi Restaurant” ήταν το soundtrack για το διαφημιστικό των νέων Apple AirPods. Ο Harry δώρισε την αμοιβή του για το spot στο International Rescue Committee (IRC).

Μέσα σε 5 μήνες, το “Harry’s House” έχει γίνει πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και έχει πουλήσει πάνω απο 4 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το πρώτο single “As It Was” έμεινε για 15 εβδομάδες στο #1 του Billboard Hot 100, κάνοντάς το έτσι το 4ο τραγούδι στην ιστορία με τις περισσότερες εβδομάδες στη κορυφή. Ο Harry βρίσκεται αυτή την περίοδο στο δρόμο με την Love on Tour, για την προώθηση του “Harry’s House”. Βρείτε τα επερχόμενα live του εδώ: https://www.hstyles.co.uk

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com