Ο Κ. ΒΗΤΑ στον Κήπο του Μεγάρου

by Times Newsroom

Ο Κωνσταντίνος Βήτα, αυτό το καλοκαίρι, έρχεται κοντά μας παρουσιάζοντας στις συναυλίες του καινούργια αλλά και παλιά, αγαπημένα τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, θα βρίσκεται στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να μας αποκαλύψει τα ηλεκτρονικά του τοπία ‒ γεμάτα house, ντίσκο και τριπ χοπ‒, και να μας παρασύρει στους δρόμους που διατρέχουν τη μουσική του.

Ύστερα από μια περίοδο κατά την οποία αφιέρωσε χρόνο στη συναυλία των Στέρεο Νόβα (καλοκαίρι 2023) και στο μάξι σινγκλ «Ίριδα», ξανασυναντά το κοινό του μέσα από τα νέα του τραγούδια και μέσα από ένα καινούργιο άλμπουμ που υποδηλώνει την ανάγκη του για αλλαγή και σκεπτικισμό. Ο Κ. Βήτα επαναπροσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης και της ελευθερίας, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του άλλοτε για τον ίδιο του τον εαυτό και τη σύγχρονη ζωή, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα, και άλλοτε για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

Ο Κ. Βήτα επιστρέφει στους συναυλιακούς χώρους, δείχνοντας, μέσα από τη μουσική του, ότι δεν εφησυχάζει ποτέ… Μπορεί τα τραγούδια αγάπης να χάνονται και τα σχέδια να αλλάζουν γρήγορα γύρω μας, όμως ο Κ. Βήτα παραμένει αισιόδοξος με τον δικό του μοναδικό τρόπο έκφρασης, χωρίς να καταφεύγει ποτέ σε εύκολες λύσεις.

Συντελεστές

  • Βάιος Μαχμουντές | συνθεσάιζερ
  • Βαγγέλης Μπαλιούσης | ηλεκτρονικό ντραμ σετ
  • Γιάννης Λαμπρόπουλος | επιμέλεια ήχου και διαχείριση hardware συστημάτων
  • Φίλιππος Τρέπας | φωτισμοί

Οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Κωνσταντίνος Βήτα

Γεννήθηκε στις 18 Ιουνίου του 1961 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και πέντε ετών ήρθε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Άρχισε τις μουσικές σπουδές του έφηβος στο Παλλάδιο Ωδείο. Το 1980 ξεκίνησε σπουδές ζωγραφικής και ιστορίας της τέχνης στο Prahran Institute της Μελβούρνης, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Επέστρεψε στην Αθήνα και σπούδασε τυπογραφία στη Γερμανική Σχολή Γραφικών Τεχνών και Διαφήμισης. Το 1992 δημιούργησε την ηλεκτρονική μπάντα Στέρεο Νόβα και συνέθεσε μουσική για πέντε άλμπουμ. Το 1996, το συγκρότημα διαλύθηκε, και ο ίδιος ακολούθησε τη δική του μουσική πορεία με δέκα προσωπικά άλμπουμ στη δισκογραφία. Έχει γράψει μουσική για ντοκιμαντέρ, φιλμ και θέατρο. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Τιμή εισιτηρίου | 15 € (γενική είσοδος)

Εισιτήρια

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com