Ο Καναδάς καλεί τους πολίτες του να φύγουν από τον Λίβανο το ταχύτερο δυνατόν, «όσο ακόμη μπορούν»

Οι φόβοι για κλιμάκωσης της βίας στα νότια σύνορά του μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ μεγαλώνουν

by Times Newsroom

Η κυβέρνηση του Καναδά κάλεσε σήμερα τους πολίτες της να φύγουν από τον Λίβανο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, «όσο ακόμη μπορούν», όπου οι φόβοι μιας κλιμάκωσης της βίας στα νότια σύνορά του μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ γίνονται ολοένα και μεγαλύτεροι.

Η Οτάβα επανέλαβε την έκκληση προς τους Καναδούς να φύγουν από τον Λίβανο όσο υπάρχει ακόμη η δυνατότητα, τονίζοντας ότι η κατάσταση ασφαλείας στη χώρα αυτή γίνεται ολοένα και πιο ασταθής και απρόβλεπτη λόγω της σύγκρουσης μεταξύ του Ισραήλ και της υποστηριζόμενης από το Ιράν Χεζμπολάχ.

«Ήρθε η ώρα να φύγετε, όσο υπάρχουν ακόμη εμπορικές επιλογές» δήλωσε η επικεφαλής της καναδικής διπλωματίας Μελανί Ζολί, σύμφωνα με ανακοίνωση. «Το μήνυμά μου προς τους Καναδούς ήταν σαφές από την αρχή της κρίσης στη Μέση Ανατολή: δεν είναι ώρα να ταξιδέψετε στον Λίβανο. Και για τους Καναδούς που βρίσκονται τώρα στον Λίβανο, ήρθε η ώρα να φύγετε όσο εξακολουθούν να πραγματοποιούνται εμπορικές πτήσεις».

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com