«Ο Κασσελάκης έχει δύο διαφορετικές εταιρείες» λέει, με νέα έγγραφα ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης επανήλθε την Πέμπτη με νέα ανάρτηση, στην οποία λέει πως όσα ισχυρίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για τις εταιρείες του είναι ψευδή.

by Times Newsroom

«Σήμερα ο κ. Κασσελάκης συνέχισε τα ψέματα, λέγοντας ότι η δεύτερη εταιρεία που αποκαλύφθηκε είναι μέρος της πρώτης εταιρείας, OSIOS LLC» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Δημάδης, επιμένοντας στον αρχικό ισχυρισμό του και αναφερόμενος σε όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο Μega.

«Τα επίσημα έγγραφα που θα βρείτε στο λινκ το διαψεύδουν» συνεχίζει, και προσθέτει ότι «η Whimsky Woods LLC δημιουργήθηκε με διαφορετικό αριθμό καταχώρησης στην Πολιτεία του Ντέλαγουερ από τον αριθμό καταχώρησης της OSIOS LLC».

«Και μάλιστα, όχι μόνον η Whimsky Woods LLC και η OSIOS LLC είναι δύο διαφορετικές εταιρείες, η αλήθεια αυτή τη στιγμή είναι αντίθετη από αυτή που δήλωσε ο κ. Κασσελάκης στον Ευαγγελάτο σήμερα. Δεν είναι η Whimsky Woods LLC που, όπως είπε, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, αλλά είναι η OSIOS LLC αυτή που εμφανίζεται να είναι ανενεργή και όχι η Whimsky Woods LLC, την οποία όλο το προηγούμενο διάστημα είχε φροντίσει να αποκρύψει την ύπαρξή της» γράφει ο δημοσιογράφος στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση Δημάδη για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη

Ο κ. Κασσελάκης και η εκπρόσωπός του, κ. Κεχαγιά, το “πληρωμένο πιστόλι” (για να χρησιμοποιήσω το λεξιλόγιο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για εμένα) του καταδικασμένου 13-0 Νίκου Παππά, απειλούν με μηνύσεις και αγωγές. Δεν είναι η πρώτη φορά που με απειλούν δημόσια. Και πάλι το 2016, ο καταδικασμένος Νίκος Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ, με κατασκευασμένα στοιχεία, είχαν επιδοθεί στη δολοφονία του χαρακτήρα μου για να με εκδικηθούν για την έρευνά μου. Μέχρι που ήρθαν τα επίσημα κρατικά έγγραφα των αμερικανικών αρχών για να αποκαλύψουν τα ψέματά τους και να τους εκθέσουν.

Το “περούκα γκέιτ”, όπως το ονομάζουν, ακόμα πονάει τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις καταδίκες τους στη Δικαιοσύνη. Και τότε, ο ΣΥΡΙΖΑ με το παραδικαστικό του κύκλωμα αρνιόταν τα επίσημα κρατικά έγγραφα των αμερικανικών αρχών, με τον Παππά και το συνάφι του να ζητούν μέχρι και τη σύλληψή μου στην Αμερική εξαιτίας της έρευνάς μου. Και πάλι τα επίσημα κρατικά έγγραφα των ΗΠΑ ήταν αυτά που αποκάλυψαν όλη την αλήθεια που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο μετέπειτα καταδικασθείς κ. Παππάς έκρυβαν με κατασκευασμένα στοιχεία στην Ελλάδα.

Μέχρι και το Αμερικανικό ΥΠΕΞ στην ετήσια έκθεσή του για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα έκανε ειδική μνεία στην έρευνά μου και τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον μου. Θα την βρείτε στο λινκ στα σχόλια. Αυτά για την ιστορία, για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νεότεροι τι εστί Νίκος Παππάς, το έτερο ήμισυ του κ. Κασσελάκη.

Πάμε όμως στα σημερινά. Και πάλι σήμερα στην Ελλάδα, ο κ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και με τα αδιάψευστα κρατικά έγγραφα από τις ΗΠΑ που αποκαλύπτουν την ύπαρξη και άλλης εξωχώριας εταιρείας, αρνούνται να υπηρετήσουν τη διαφάνεια που πρέπει να υπάρχει για όλους στην χώρα μας, την Ελλάδα.

Σήμερα ο κ. Κασσελάκης συνέχισε τα ψέματα λέγοντας ότι η δεύτερη εταιρεία που αποκαλύφθηκε είναι μέρος της πρώτης εταιρείας, OSIOS LLC. Τα επίσημα έγγραφα που θα βρείτε στο λινκ το διαψεύδουν. Η Whimsky Woods LLC δημιουργήθηκε με διαφορετικό αριθμό καταχώρησης στην Πολιτεία του Ντέλαγουερ από τον αριθμό καταχώρησης της OSIOS LLC. Και μάλιστα, όχι μόνον η Whimsky Woods LLC και η OSIOS LLC είναι δύο διαφορετικές εταιρείες, η αλήθεια αυτή τη στιγμή είναι αντίθετη από αυτή που δήλωσε ο κ. Κασσελάκης στον Ευαγγελάτο σήμερα.

Δεν είναι η Whimsky Woods LLC που, όπως είπε, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, αλλά είναι η OSIOS LLC αυτή που εμφανίζεται να είναι ανενεργή και όχι η Whimsky Woods LLC, την οποία όλο το προηγούμενο διάστημα είχε φροντίσει να αποκρύψει την ύπαρξη της. Σημειωτέον το ακίνητο στη Νέα Υόρκη καταχωρήθηκε επισήμως στο σύστημα ως ιδιοκτησία της Whimsky Woods LLC στις 5 Οκτωβρίου του 2023, δηλαδή δύο μήνες μετά αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς ότι η OSIOS LLC όχι μόνο καμία σχέση δεν εμφανίζεται να έχει με την Whimsky Woods LLC, έχοντας διαφορετικούς αριθμούς καταχώρησης, αλλά επιπροσθέτως η OSIOS LLC είναι η συνέχεια άλλης εξωχώριας εταιρείας, της ANDOVER LLC.

Ως εκ τούτου, η έρευνα θα συνεχιστεί γιατί έχουμε ελευθερία του λόγου όσοι κάνουμε το ερευνητικό επάγγελμα, και είναι υποχρέωση του κ. Κασσελάκη να συμμορφωθεί με όσα ορίζει ο νόμος στην Ελλάδα για τα πόθεν έσχες και τις εξωχώριες εταιρείες. Άλλωστε, είναι εκείνος που έκανε το πόθεν έσχες του σημαία του πόσο ηθικός και άμεμπτος είναι και του πόσο “καθαρά χέρια” έχει. Καθαρά χέρια που όμως είναι έτοιμα να πυροβολήσουν όποιον ψάχνει την αλήθεια και τη μοιράζεται με τον κόσμο, γιατί αυτή την υποχρέωση έχω κι εγώ και άλλοι συνάδελφοι που κάνουν αυτή τη δουλειά, όσο ο κ. Κασσελάκης συνειδητά και εν γνώσει του δεν αποκαλύπτει ποτέ όλη την αλήθεια, όπως ομολόγησε ο ίδιος για τον εαυτό του στην Ελλάδα.

Σε αυτό το λινκ η αναφορά της έκθεσης του State Department στην δημοσιογραφική μου έρευνα: https://usdepartmentofstatedimadis.tiiny.site

Σε αυτό το λινκ όλα τα επιπλέον στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας από το δημόσιο σύστημα στις ΗΠΑ: https://publicrecords2kasselakis.tiiny.site

Βέρτιγκο Κασσελάκη για το πόθεν έσχες και το σπίτι: Η δεύτερη εταιρεία, είναι μέρος της Osios – Θεωρεί λήξαν το θέμα με το πόθεν έσχες

Επιβεβαίωσε μιλώντας στο Mega ο Στέφανος Κασσελάκης την ύπαρξη δεύτερης εταιρίας, αν και την χαρακτήρισε κομμάτι της Osios,  στην οποία πέρασε το σπίτι που διαθέτει στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης πριν επανέλθει στο όνομά του.

Επίσης θεωρεί λήξαν το θέμα με το πόθεν έσχες το οποίος ίδιος το άνοιξε καθώς αντί να κάνει αυτό που έπρεπε, δηλαδή να το καταθέσει επισήμως με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα επέλεξε το σόυ με το excelaki  στη Θεσσαλονίκη, το οποίο του γύρισε μπούμερανγκ.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης ανέφερε: «Έχουμε την οικία μας στην Αμερική που εξυπηρετεί κανονικά την υποθήκη της. Είναι ψευδής η αναφορά του δημοσιογράφου για δεύτερη εταιρεία, γιατί το σπίτι αυτό ανήκει σε εμένα, το έχω δηλώσει κανονικά, κάθε κομμάτι του, τα μισθώματά του κανονικά. Στο τέλος της χρονιάς το ακίνητο αυτό είναι στο όνομά μου.

Αυτή η εταιρεία που αναφέρθηκε, είναι μέρος της Osios LLC, που την έχω δηλώσει. Τα σπίτια των άλλων τα ξέρουμε; Η εταιρεία δεν είναι ενεργή σήμερα. Αυτό δεν αφορά τον Έλληνα πολίτη. Λες και είμαι εγώ από τις ΗΠΑ που έχω πάρει χρήματα από τον Έλλήνα φορολογούμενο.

Ξέρει ο Έλληνας το πόθεν του πρωθυπουργού για το 2022 και το 2023; Όχι. Μαθαίνω πως έχει αγοράσει οικία στο Ζαγόρι με 60 ευρώ το τετραγωνικό. Να μου βρουν κι εμένα ένα τέτοιο. Θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το έγκλημα των Τεμπών και την ακρίβεια. Ήρθε η ώρα να ζητήσει ο λαός από τη ΝΔ να μάθει πώς πληρώνει την καμπάνια της. Επιστρέφω τη λάσπη».

Δείτε  το σχετικό απόσπασμα: 

Για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες, είπε: «Με στοχοποίησε ο πρωθυπουργός στη διακαναλική του συνέντευξη και μετά είπε πως εγώ το επέλεξα. Ήταν ψέμα και κοροϊδία. Να ανοίξουν την πλατφόρμα για το 2023. Δεν είναι ανοικτή, να το κάνουν για όλους. Τα έχω παρουσιάσει όλα, για όλη τη χρονιά. Εκείνοι δεν το έχουν κάνει, εγώ είμαι διάφανος, όλοι ξέρουν πού μένω και πού ζω. Ένα σύστημα που έχει πλουτίσει στις πλάτες του ελληνικού λαού, με φοβάται. Οι εταιρείες που έχω, είναι στην παρουσίαση που έκανα. Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία. Μόνο η Osios και η άλλη που είναι μια οντότητα μέσα σε αυτή. Με παρακαλά ο κόσμος να μιλήσουμε για τα προβλήματά του. Δεν είναι δυνατό να λέει ο πρωθυπουργός πως κλείνει το θέμα της ΕΥΠ και να μη μιλά και να στρέφονται σε έναν άνθρωπο που δεν έχει χρηματιστεί ποτέ. Το θέμα είναι λήξαν για εμένα. Ο λαός απαιτεί πολιτική συζήτηση και όχι παιχνίδι. Πεθαίνει κόσμος εκεί έξω και ασχολείστε με εμένα; Το θέμα είναι λήξαν».

Κυβερνητικές πηγές: Όσα ψέματα κι αν πει ο κ. Κασσελάκης, η πλατφόρμα είναι ανοικτή

«Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική», σημείωσαν με νόημα οι ίδιες πηγές.

Προσέθεσαν δε: «Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες».

«Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει, για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα», κατέληξαν οι κυβερνητικές πηγές.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com