Ο Μάρτιος μπαίνει μουσικά και δυναμικά στο Faust!

Η σκηνή του Faust, με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα συναυλιών, σας υπόσχεται ξεχωριστές μουσικές βραδιές.

by Times Newsroom

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/3: JENNIE NEGA LIVE

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου η Jennie Nega έρχεται στο Faust για ένα καταιγιστικό live!

Πάρτυ με old school μελωδίες, πάντα σε ξέφρενο ρυθμό και όπως πάντα, στο Live με την Jennie όχι απλά χορεύεις αλλά τραγουδάς και με το μικρόφωνο!

Πρέπει να είστε εκεί!

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος: 5€

ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3: Serial Groovers & Άκης Παναγιωτίδης

Οι Serial Groovers και Άκης Παναγιωτίδης με την μπάντα του έρχονται στο Faust για ένα εκρηκτικό live!

Οι Serial Groovers είναι ένα cover band που ξεκίνησαν από τον συνθέτη και κιθαρίστα Γ. Βορβή το 2020 και σταδιακά πλαισιώθηκαν από μια παρέα μουσικών με πολύ μεράκι για αυτό που κάνουν: αρχικά τον Γαβριήλ Φαριλέκα, πολύ έμπειρο πιανίστα σε διάφορα είδη και τον groovy Γιάννη Πασχάλη στο μπάσσο, που μαζί με τον

γνωστό στον rock χώρο ντράμερ Μιχάλη Δρακακάκη δημιουργούν το υπέροχο background του γκρουπ. Έφτασαν στη σημερινή τους σύνθεση το 2023 με την Άννα Πάναμα, που με την ιδιαίτερη χροιά και ζωντάνια της δίνει τη δική της πινελιά.

Με ένα πολύ ανεβαστικό και groovy playlist, ενθουσιάζουν με αγαπημένα κομμάτια από 70s, 80s αλλά και νεότερα. Τα live τους είναι εγγύηση διασκέδασης – είναι δύσκολο να μην κουνηθείς όταν τους ακούς!

Φωνή: Άννα Πάναμα

Πλήκτρα: Γαβριήλ Φαριλέκας

Κιθάρα: Γιώργος Βορβής

Μπάσσο: Γιάννης Πασχάλης

Ντραμς: Μιχάλης Δρακακάκης

O Άκης Παναγιωτίδης με την εξαιρετικά αισθαντική του φωνή, τις δυναμικές ερμηνείες και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό rock πρόγραμμα, με πολλές εκπλήξεις.

Στην σκηνή θα τον πλαισιώσουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σπυθουράκης Πέτρος (κιθάρα), Παναγιώτης Φίνος (Μπάσο) και Αντώνιος Νικόλαος Πετρίδης (Τύμπανα).

Ο Άκης Παναγιωτίδης γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Τον γνωρίσαμε από την επιτυχημένη εμφάνιση του στο The Voice of Greece του ΑΝΤ1 όπου εντυπωσίασε κοινό και κριτές με το ξεχωριστό και χαρακτηριστικό ηχόχρωμα της φωνής του, με highlight την αξιομνημόνευτη ερμηνεία του τραγουδιού ‘Skyfall’ που έκανε και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν αστραπιαία.

Παράλληλα με την ενασχόληση του με τη μουσική, ο Άκης έχει μεγάλο πάθος για τις ταινίες. Τα τελευταία τρία χρόνια γράφει τρία διαφορετικά σενάρια, και εκτός από τα τραγούδια του, στοχεύει κάποια στιγμή στο να να πραγματοποιήσει και τις ταινίες του.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μέσω της Walnut το νέο του single με τίτλο «Άλλη μια φορά», ένα ερωτικό τραγούδι με έντονο ροκ στοιχείο και δυνατά ξεσπάσματα, το οποίο αποθεώνει με την παθιασμένη ερμηνεία του.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 10€

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3: ΕΥΑ ΠΟΛΙΤΑΚΗ

Η Εύα Πολιτάκη συγκεντρώνει το αγαπημένο της υλικό από τις δύο τελευταίες τις παραστάσεις (“Η μέρα που τελείωνε ο κόσμος”, “Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο”) και ανεβαίνει στη σκηνή του Faust την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Μια μικρή αναδρομή στις πιο ξεχωριστές στιγμές των συναυλιών της λίγο πριν ολοκληρωθεί η τριλογία των παραστάσεων που σηματοδοτούν το ξεκίνημα των εμφανίσεών της στην Αθήνα.

«Πριν αρχίσω να φτιάχνω τις παραστάσεις, σκέφτομαι τι είναι αυτό που θέλω να πω. Πώς θέλω να μιλήσω για όσα νιώθω, για όσα παρατηρώ στον κόσμο, για όσα ζούμε όλοι μαζί; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Ποιος θα με κάνει να επικοινωνήσω καλύτερα με το κοινό; Πώς θα βρω εμένα και πού θα συναντήσω τους άλλους; Το παραδέχομαι, πολλές φορές, δεν ξέρω τι θέλω να πω. Ή μάλλον, δεν ξέρω τι θέλω πρώτα να πω. Δεν μπορώ να αποφασίσω και επιλέγω μια θεματική. Αυτή τη φορά όμως, κάτι λειτούργησε διαφορετικά: Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να διαλέξεις ένα μόνο πράγμα; Τα διαλέγεις όλα. ΜαζίΕύα Πολιτάκη

Μαζί της οι μουσικοί: Γιώργος Μαθιανάκης (μπάσο), Μάνος Ναζλής (τύμπανα), Αντώνης Παλαμάρης (πλήκτρα) και Άγγελος Παππάς (ηλεκτρική κιθάρα).

Επιμέλεια φωτισμού: Λυδία Τσάτσου Παρασκευοπούλου

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/3: MAMA SINGS FIRE

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την μπάντα της Mama Sings Fire έρχονται για μία εκρηκτική συναυλία στο Faust, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου.

Tα live των Mama Sings Fire είναι συναυλιακά πάρτι με playlist Rock n’ roll σε όλες του τις εκφάνσεις, 80’s τρέλα, 90’s αισθητική και Metal στιγμές για να για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Όπως μας λέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Στις 8 Μάρτη θα τραγουδήσουμε όλες μαζί ένα εμβληματικό τραγούδι στη σκηνή του Faust με σκοπό να δημιουργήσουμε μια γερή αλυσίδα που θα δώσει δύναμη σε όλες όσες έχουν υποστεί κακοποίηση οποιασδήποτε μορφής.”

Οι Mama Sings Fire είναι οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο τραγούδι, Σπύρος Γεωργαντάς ή αλλιώς Spy Das στην κιθάρα, Θοδωρής Σταυριανός στο μπάσο και Τόλης Τολέας στα ντραμς.

Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 8€

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3: GEORGE ZERVOS

O George Zervos είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα στην μουσική σκηνή της Ελλάδας. Γνωστός για την εκρηκτική σκηνική παρουσία του, ξεσηκωτικός, sexy, και υπερ-κουλ, μετά την τελευταία sold out εμφάνισή του επιστρέφει στη σκηνή του Faust.

Χτίζει γέφυρες ανάμεσα στην country και το rock ‘n’ roll και δημιουργεί ένα ευφάνταστο rock υβρίδιο που περιμένει υπομονετικά να λάμψει σε μια φανταστική χώρα, όπου οι Black Keys είναι οι βασιλιάδες και ο ίδιος, πρίγκιπας των guitar riffs, κρατά τα κλειδιά για ένα αξέχαστο πάρτι.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ακουγόταν κάποιος απόγονος του Gene Vincent ή πώς θα φάνταζε η “Μισιρλού” αν την έπαιζαν οι Stray Cats, θα βρείτε την απάντηση το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Faust, σε μια απόλυτη rock ‘n’ roll εμπειρία!

Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος: 8€

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3: AGGELINA – LEO – PAPAZO’

Μετά το πρώτο επιτυχημένο τους live στο Faust οι τραγουδοποιοί Aggelina, Leo και Papazo’ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους αυτή τη φορά με την μπάντα της Aggelina για μια μοναδική εμπειρία με δικά τους τραγούδια και πολλές διασκευές.

Η Aggelina είναι τραγουδοποιός και τραγουδίστρια που τράβηξε τα βλέμματα ανεβάζοντας διασκευές και δικά της αυτοσχέδια τραγούδια στην πλατφόρμα του tik tok. Χαρακτηριστικό της η θεατρικότητα και η αμεσότητά της, η jazz φωνή της καθώςκαι οι έξυπνοι καυστικοί της στίχοι. Πρόσφατα δημοσίευσε το πρώτο της single ονόματι «Sta Riha », ενώ ετοιμάζει πολλά ακόμα στο άμεσο μέλλον.

O Papazó είναι μουσικός παραγωγός, τραγουδιστής-τραγουδοποιός με κλασσικές σπουδές στην κιθάρα και την αρμονία. Εκτός από κιθάρα παίζει μπάσο, πλήκτρα, μαντολίνο κ.α. Παράλληλα, συνεργάζεται με αρκετούς καλλιτέχνες indie pop, rock, hip-hop και έντεχνο στο home studio του στην Αθήνα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το “Ατελιέ” με τον Akyla.

O Leo είναι singer-songwriter και τα τραγούδια του κινούνται κυρίως σε alternative acoustic pop δρόμους με στοιχεία soul κυρίως σε αγγλικό στίχο. Μεγάλο στοιχείο στο πρόγραμμα του είναι το loop pedal και όλα τα loop γίνονται live σε real time. Σύντομα κυκλοφορεί το πρώτο του Ε.p.”Should ‘ve known better” σε παραγωγή Papazó.

Έναρξη: 21.30

Εισιτήρια: 8€

Ηλεκτρονική πώληση: https://www.more.com/music/aggelina-leo-papazo/

ΠΕΜΠΤΗ 14/3: JOHNNY VAVOURAS & THE CADILLACS

Ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs επιστρέφουν στη σκηνή του Faust για μία αυθεντική Rock n’ Roll εμπειρία.

Οι Cadillacs δημιουργήθηκαν στις 19 Ιουλίου 1987. Η πρώτη τους εμφάνιση ήταν την επόμενη κιόλας ημέρα, όταν κλήθηκαν να ανοίξουν τη συναυλία του Chuck Berry στον Λυκαβηττό. Σύντομα, το συγκρότημα έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Ως γνήσιοι εκφραστές των fifties και sixties, αποτελούν το μακροβιότερο ελληνικό Rock n’ Roll συγκρότημα με μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις για 36 συναπτά έτη.

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 8€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Βασιλική Μιχαλοπούλου επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust, την Παρασκευή 15 Μαρτίου για να μας ξεσηκώσει για άλλη μία φορά με το live και τη ζωντάνια της. Με ένα ολοκαίνουριο κομμάτι στο ρεπερτόριό της, το «Περιμένω», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Καψάσκη, προάγγελο του πρώτου της προσωπικού δίσκου, το ήδη αγαπημένο «Απ’ το λίγο που σε ξέρω» με το οποίο μας συστήθηκε, αλλά και δυνατές διασκευές παλιών και καινούργιων αγαπημένων τραγουδιών του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, η Βασιλική μας συστήνει το δικό της μουσικό κόσμο.

Από τον Φοίβο Δεληβοριά και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου έως τους Hooverphonic και τους Vaya Con Dios και από τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Θέμη Καραμουρατίδη έως τον Goran Bregovic και τους Florence + The Machine, η Βασιλική μέσα από τη χαρακτηριστική της ερμηνεία και τον ξεχωριστό ήχο της μπάντας της, μας υπόσχεται μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Μαζί της, ο Αντώνης Παλαμάρης στο πιάνο, τα πλήκτρα και την ενορχήστρωση, ο Γιώργος Δράκος στην κιθάρα και τα φωνητικά, ο Χρήστος Χλιούρας στα τύμπανα, ο Μάριος Μαρνελάκης στο μπάσο και ο Γιώργος Κάστανος στο σαξόφωνο.

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 10€

Το εισιτήριο των συναυλιών δεν περιλαμβάνει ποτό

Για κρατήσεις θέσεων:

FAUST

Τ. 210 3234095

(12:00 -21:00)

Email: [email protected]

Press: [email protected]

Follow us on Facebook & Instagram

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com