Ο Μασκ τρολάρει Πούτιν για «ανταρσία» Wagner: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ούτε τον εαυτό σου»

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο συνόδευσε τη συμβουλή του στον Ρώσο Πρόεδρο με μια εικόνα

by Times Newsroom

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Έλον Μασκ σχολίασε τις χθεσινές εξελίξεις στη Ρωσία και την «ανταρσία» του πρώην συμμάχου του Πούτιν, Γεβγκένι Πρισγκόζιν. Μία κατάσταση, την οποία παρακολουθούν στενά οι αρχηγοί κρατών σε όλο τον κόσμο. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον πόλεμο της Ουκρανίας λόγω της εταιρείας του SpaceX, που προμηθεύει το Starlink στην Ουκρανία. Το Starlink, το οποίο είναι μια υπηρεσία πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω δορυφόρου, έγινε το μοναδικό σύστημα επικοινωνίας των ουκρανικών δυνάμεων στο έδαφος.

Ο ιδιοκτήτης της  SpaceX και του Twitter ανάρτησε μια φωτογραφία με δύο μαύρους άνδρες, με τον έναν να σκοπεύει πισώπλατα τον άλλον, και τη λεζάντα: «Μην εμπιστεύεσαι κανέναν, ούτε καν τον εαυτό σου».

«Μην εμπιστεύεστε κανέναν», έγραψε στις 24 Ιουνίου στο Twitter ο Μασκ, ο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας Tesla. Συνόδευσε τη συμβουλή του με μια εικόνα που δείχνει έναν άνδρα να σημαδεύει με όπλο τον σωσία του. Στο μέτωπο του άνδρα και του σωσία του υπάρχει η ρωσική σημαία. Το κείμενο πάνω από την εικόνα γράφει: «Μην εμπιστεύεστε κανέναν, ούτε καν τον εαυτό σας».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com