O Πολιτισμός και ο Αθλητισμός είναι «συμπαίκτες» – Βιβλιοπαρουσίαση στο Νέο Βουτζά

Tο βιβλίο του Κ. Πατούρη «Ο λόγος της Πεταλούδας» θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου ΠΡΟΟΔΟΣ, οδός Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, Νέος Βουτζάς

by Times Newsroom

Ο Αθλητικός Σύλλογος Νέου Βουτζά «η Πρόοδος» παρουσιάζει το βιβλίο του Κωνσταντίνου Ι. Πατούρη «Ο λόγος της Πεταλούδας». Η έκδοση έχει ζωγραφιστεί από παιδιά μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, Νέος Βουτζάς.
Θα μιλήσουν η Φιλόλογος, Δρ του Π.Τ.Δ.Ε. κ. Κάντια Βαρελά και η εκπαιδευτικός, Δρ. Νεοελληνικής Λογοτεχνίας κ. Ελένη Ηλία. Αποσπάσματα θα διαβάσει η εκπαιδευτικός MSc, ED κ. Μαριάννα Κουκουμτζή. Την εκδήλωση θα συντονίσει η φιλόλογος κ. Λίτσα Ευαγγελίου – Ρίζου.

Ένα μοναχικό μυρμήγκι, πιστό στη φαντασία του και στο όνειρο του, παρά στη συλλογή τροφής, όπως συμβαίνει στον κόσμο των μυρμηγκιών.
Ένα βιβλίο, με αξίες και μηνύματα διαχρονικά πανανθρώπινα, όπου συνυπάρχουν η φαντασία και η πραγματικότητα, ο πεζός με τον ποιητικό λόγο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com