Ο πρόεδρος της Ρωσίας παρέδωσε ένα ελικόπτερο στον πρόεδρο της Ζιμπάμπουε

Η σχετική ενημέρωση έγινε στο Twitter όπου αναφέρεται ότι ένα προεδρικό ελικόπτερο θα παραδοθεί σύντομα στη Ζιμπάμπουε.

by Times Newsroom

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρέδωσε στον Πρόεδρο της Ζιμπάμπουε , Έμερσον Μαναγκάγκουα, ένα ελικόπτερο, ανακοίνωσε το υπουργείο Πληροφοριών της αφρικανικής χώρας.

Η σχετική ενημέρωση έγινε στο Twitter όπου αναφέρεται ότι ένα προεδρικό ελικόπτερο θα παραδοθεί σύντομα στη Ζιμπάμπουε.

Ο Πούτιν και ο Μαναγκάγκουα είχαν νωρίτερα συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής στην Αγία Πετρούπολη, αναφέρει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς Εμπορίου της Ζιμπάμπουε, Φρεντερίκ Σάουα, δήλωσε στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι η αφρικανική χώρα εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς επιπλέον ελικοπτέρων ρωσικής κατασκευής.

Η δεύτερη ρωσοαφρικανική σύνοδος κορυφής πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Αγίας Πετρούπολης από τις 27 έως τις 28 Ιουλίου.

Παράλληλα με την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε οικονομικό και ανθρωπιστικό φόρουμ. Όπως και η προηγούμενη σύνοδος κορυφής, έτσι και αυτή διεξάγεται με σύνθημα «Για την ειρήνη, την ασφάλεια και την ανάπτυξη».

The Hellenic Information Team

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com