On air…live 7 & 21 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

by Times Newsroom

Μία μουσικοθεατρική παράσταση σε κείμενα του Δημήτρη Καρρά και σκηνοθετική επιμέλεια των Αγνή Χιώτη και Σταμάτη Μπάκνη  που αναπαριστά μία τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ένας καλεσμένος κάθε φορά καταθέτει τη δική του ιστορία ζωής.

Μία «κατάθεση ψυχής» στον Κώστα Μπαλαχούτη για όλες εκείνες τις στάσεις που σπουδαίοι καλλιτέχνες έκαναν στη ζωή τους για να καταλήξουν να γίνουν αυτό που έγιναν.

Τρεις νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, ένας δημοσιογράφος και ένας μουσικός σας  περιμένουν στην Σφίγγα για να ξεδιπλώσετε μαζί τους το κουβάρι τη ζωής του κάθε καλεσμένου.

Πρώτη καλεσμένη μας τις Πέμπτες 7 και 21 Δεκεμβρίου η Ελένη Ροδά η οποία μας αφηγείται πως από μικρό κοριτσάκι που τριγυρνούσε στους δρόμους της Λάρισας κατάφερε να συνδιαλέγεται με τον Κουν, τον Λοΐζο, τον Τσιτσάνη ακόμα και με τον Μαστρογιάννι και μας τραγουδάει τα κομμάτια με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Συντελεστές

Κείμενο : Δημήτρης Καρράς
Σκηνοθεσία: Αγνή Χιώτη
Β Σκηνοθέτης : Σταμάτης Μπάκνης
Ηθοποιοί : Γιάννης Βυρίνης , Καίτη Ιωαννίδου ,Στέλλα Κοσμοπούλου
Μουσικός επί σκηνής : Χριστόφορος Μαστοράκης
Και ο Κώστας Μπαλαχούτης στον ρόλο του δημοσιογράφου

Δείτε το Teaser της Παράστασης: 

Ώρα έναρξης: 21.00
Eίσοδος: 12 ευρώ
Διάρκεια 90 λεπτά
Προπώληση εισιτηρίων: more.com – sfiga.gr
Εκτέλεση Παραγωγής: Ogdoo Music Group

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com