«Όταν κοιμάται ένα χαρτί…» – Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες, με τίτλο «Όταν κοιμάται ένα χαρτί…», με τη συγγραφέα και αφηγήτρια Εύη Γεροκώστα, στο κτήριο του ΠΙΟΠ στον Ταύρο.

Το εργαστήρι, θα ολοκληρωθεί σε δύο συναντήσεις, την Τρίτη 26 και την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 (ώρες 11:30-13:30) και απευθύνεται σε όσους αγαπούν το βιβλίο και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις συγγραφικές τους ικανότητες.

Στη διάρκεια των συναντήσεων οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κείμενα -κυρίως μικρής φόρμας- από την ελληνική και παγκόσμια λογοτεχνία και θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με απλές τεχνικές γραφής γράφοντας σύντομα κείμενα υπό τη μορφή ασκήσεων.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση Tourvav@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.

ΠΙΟΠ Βιβλιοθήκη
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com