Oυαλία: Τρεις έφηβοι νεκροί σε τροχαίο μετά από σύγκρουση με λεωφορείο

Τρεις έφηβοι έχασαν τη ζωή τους μετά από σύγκρουση λεωφορείου με ένα αυτοκίνητο Audi A1, επιβεβαίωσε η αστυνομία. Οι δύο νεαροί 18 και 19 ετών διαπιστώθηκαν νεκροί στο σημείο, ενώ άλλοι δύο νεαροί, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας στο Κάρντιφ με απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα.

by Times Newsroom

Η μοιραία σύγκρουση στην οδό Elwyn στο Coedely της Rhondda Cynon Taf συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας. Άλλα δύο άτομα νοσηλεύτηκαν επίσης με ελαφρά τραύματα.

Ο δρόμος άνοιξε ξανά και η αστυνομία έκανε έκκληση για μάρτυρες. «Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτό το τραγικό περιστατικό» είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας οτι ειδικοί ψυχολόγοι στηρίζουν τις οικογένειες σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.

Ο αντιδήμαρχος της Rhondda Cynon Taf, Νταν Όουεν Τζόουνς, είπε ότι ήταν ένας από τους πρώτους στο σημείο, αφού έλαβε κλήση από κάποιον που ζούσε στο δρόμο. «Είναι μια οδυνηρή περίοδος για όλους. Αυτή την εποχή του χρόνου είναι ακόμη χειρότερα. Ήμουν εκεί αμέσως, περίπου δύο λεπτά μετά το τροχαίο. Είχα μια κλήση από έναν από τους γείτονες, συνέβη έξω από το σπίτι τους. Ήμουν στην πρώτη γραμμή προσπαθώντας να κάνω το καλύτερο με τον έλεγχο της κυκλοφορίας.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook σε σελίδα της τοπικής κοινότητας, είπε: «Αντιμετώπισα την απογευματινή τραγωδία και βρέθηκε με τις οικογένειες στο πένθος τους. Ένιωσα ήμουν μουδιασμένος και αβοήθητος για τις οικογένειες που πενθούν.Δεν μπορώ καν να περιγράψω τον πόνο, το σοκ και την ταλαιπωρία που είδα απόψε… Φρικτό»

Ο Alex Davies-Jones, βουλευτής των Εργατικών του Pontypridd, δήλωσε στο BBC: «Είναι εντελώς καταστροφικό για την κοινότητά μας. «Η δική μας είναι μια δεμένη κοινότητα – όλοι γνωρίζουν τις οικογένειες που εμπλέκονται. Η καρδιά μου είναι με όλους τους πληγέντες. Θέλω να επαινέσω την αστυνομία, τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν και το ευρύ κοινό που προσπάθησε να βοηθήσει χθες βράδυ. Αν κάποιος χρειάζεται υποστήριξη, παρακαλώ να έρθει και το γραφείο μου είναι ανοιχτό».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com