Ουκρανία: Πρωτοχρονιά με βόμβες, απαγόρευση κυκλοφορίας και ευχές από τα παράθυρα

Ούτε μια προσωρινή ανακωχή δε δέχθηκαν να πραγματοποιήσουν οι Ρώσοι ενόψει της Πρωτοχρονιάς, συνεχίζοντας αδιαλείπτως τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία, το βράδυ της 31/12 προς το ξημέρωμα της 1/1.

by Times Newsroom

Στο Κίεβο, ήταν σε ισχύ απαγόρευση της κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας με αποτέλεσμα οι πολίτες να ανταλλάσσουν ευχές από τα παράθυρα κατά τον ερχομό του νέου έτους.

«Έτσι γιόρτασε το Κίεβο την Πρωτοχρονιά! Σε όλη την #Ουκρανία, έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να συγκεντρώνονται μόνο στο σπίτι. Το “Δόξα στην Ουκρανία” ήχησε δυνατά από γειτονικά κτίρια» έγραψε ο αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου της ουκρανικής προεδρίας Κίριλο Τιμοσένκο.

Ρωσικοί πύραυλοι καταρρίφθηκαν πάνω από δυο συνοικίες του Κιέβου περίπου τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε μέσω Telegram ο δήμαρχος της πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο, διευκρινίζοντας πως, κατά τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν θύματα.

Η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου ανακοίνωσε πως καταστράφηκαν 23 «στόχοι».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com