Παναθηναϊκός: Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ

Νεύρα για τη διαιτησία του ματς με τον Βόλο στους Πράσινους

by Times Newsroom

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Βόλο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά με 2-0, στο δεύτερο μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 56′ οι άνθρωποι των Πράσινων εκνευρίστηκαν με τη διαιτησία, με αποτέλεσμα να βγάλουν μια λιτή ανακοίνωση στην οποία εμπλέκουν και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συγκεκριμένα, στο 56′ και με το σκορ στο 2-0 ο διαιτητής Διαμαντόπουλος καταλόγισε φάουλ και στη συνέχεια έδειξε κίτρινη κάρτα στον Σένκεφελντ που διαμαρτυρήθηκε. Αυτή η κίτρινη κάρτα, όμως, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πιο έντονες διαμαρτυρίες.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν ο Διαμαντόπουλος να δείξει κόκκινη κάρτα στους Γιάννη Παπαδημητρίου και Σπύρο Βλάχο που βρίσκονταν στον πάγκο, με την ΠΑΕ να βγάζει μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει το εξής: «Να χαίρεται ο κ. Μελισσανίδης τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com