Πανικός σε πτήση που κόπηκε το ρεύμα κατά την απογείωση – Οι επιβάτες έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να ανασάνουν

17 άτομα αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος

by Times Newsroom

Τον πανικό βιώσαν οι επιβάτες μιας πτήσης της AirAsia την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της απογείωσης από αεροδρόμιο της Αυστραλίας, αφού το αεροπλάνο έχασε την ισχύ του πριν προλάβει να πετάξει.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής ρεύματος οι επιβάτες τρόμαξαν, άρχισαν να κλαίνε και να παλεύουν για να αναπνεύσουν εντός του αεροπλάνου όπως δήλωσε ένας επιβάτης στο Nine News.

Ο ίδιος επιβάτης δήλωσε ότι 17 συνεπιβάτες του αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο και ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής είχαν μείνει αποκλεισμένοι χωρίς καμία βοήθεια από το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Περθ επιβεβαίωσε ότι οι επιβάτες κατέβηκαν εθελοντικά από το αεροσκάφος λόγω «τεχνικών προβλημάτων». «Ενημερωθήκαμε για ένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροδρόμιο καθώς το αεροσκάφος αναχωρούσε λίγο πριν τις 3 το πρωί» , δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Το αεροπλάνο τελικά απογειώθηκε από την Αυστραλία με προορισμό την Τζακάρτα και έφτασε με καθυστέρηση μιάμισης ώρας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com