Πασχαλινά εργαστήρια από το ΠΙΟΠ στην Αθήνα

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα και οργανώνει εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για μικρούς και μεγάλους, στο κτήριο του Ιδρύματος στον Ταύρο.

Αναλυτικότερα:

– Πασχαλινά διακοσμητικά κεντημένα με παραδοσιακές βελονιές
Την Τετάρτη 24, την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 (ώρες 11:30-13:30) οργανώνονται τρία αυτόνομα πασχαλινά εργαστήρια για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες, αντλώντας έμπνευση από την έκδοση του ΠΙΟΠ Παραδοσιακές βελονιές από τη Συλλογή του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» της Δήμητρας Παπουτσοπούλου και με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου Βούλας Καλλιώδη, θα κατασκευάσουν πασχαλινά διακοσμητικά από τσόχα και στη συνέχεια θα τα κεντήσουν με παραδοσιακές βελονιές.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση piop_library@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 20 πρώτοι κάθε εργαστηρίου θα ειδοποιηθούν για τη συμμετοχή τους.

– Λαμπάδες και πασχαλινά καλάθια
Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (ώρα 17:30), οργανώνεται εργαστήρι πασχαλινών κατασκευών για όλη την οικογένεια. Μικροί και μεγάλοι, με οδηγό τη φαντασία και την καθοδήγηση της Ιφιγένειας Λελοβίτη, θα περάσουν χαρούμενες πασχαλινές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα διακοσμώντας λαμπάδες και πασχαλινά καλαθάκια.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, στο τηλέφωνο 210 3418051, Δευτ.-Παρ. 10:00-17:00

Η συμμετοχή στα εργαστήρια και τα υλικά είναι δωρεάν.

Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς
Βιβλιοθήκη | Ιστορικό Αρχείο
Δωρίδος 2 & Λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος
Τ: 210 3739651-2 & 210 3418051 www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com