Παύλος Γερουλάνος: Τι απαντώ όταν με ρωτάνε «ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα άλλαζες στο ΠΑΣΟΚ»

Σε σχετικό ερώτημα, που του τέθηκε σε συνέντευξή του στο «ΒΕΡΓΙΝΑ TV», καλεσμένος στην εκπομπή «Οι Απέναντι», με τους δημοσιογράφους Σταύρο Οραήγογλου και Χρήστο Τσαλικίδη, ο κ. Γερουλάνος απάντησε λέγοντας αρχικά: «Ένα πράγμα το οποίο θεωρώ κομβικό σε αυτήν τη διαδικασία και το οποίο φέρνω στο τραπέζι, είναι ότι όλη μου τη ζωή φτιάχνω εξαιρετικά δυνατές ομάδες. Το έχω κάνει στην εταιρεία μου όταν ήταν πτωχευμένη, το έχω κάνει στον τομέα επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ. Το έχω κάνει στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού».

by Times Newsroom

Και συμπλήρωσε, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να λειτουργούμε μέσα σε δυνατές, συντονισμένες και καλοκουρδισμένες ομάδες: «Πραγματικά, ό,τι έχω πετύχει στη ζωή μου το έχω πετύχει πλαισιώνοντας τον εαυτό μου με ανθρώπους εξυπνότερους από μένα, πιο καπάτσους από εμένα σε πράγματα τα οποία εγώ δεν μπορώ να κάνω καλά, και να συντονίζω μια ομάδα η οποία μπορεί να πάει τα πράγματα μπροστά. Αυτό είναι κάτι το οποίο το υποτιμούμε πολύ συχνά, γιατί ψάχνουμε το πρόσωπο που μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Και έκλεισε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Ακόμα και οι μεγαλύτεροι ηγέτες που έχουν περάσει από την πολιτική, ακόμα και τα ονόματα τα οποία φτάσανε πάρα πολύ ψηλά στην καριέρα τους, είχαν γύρω τους εξαιρετικά ικανούς ανθρώπους οι οποίοι μπορούσαν να τους βοηθήσουν στο δύσκολο έργο, το οποίο έχει ένας ηγέτης.

Το πώς φτιάχνεις μια ομάδα, πώς τη συντονίζεις και την κουρδίζεις, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς και είναι κάτι που το ΠΑΣΟΚ θα το χρειαστεί στη γρήγορη διαδρομή που έχει μπροστά του, μέχρι τις επόμενες εκλογές».

Μπορείτε να δείτε την απάντηση του Παύλου Γερουλάνου εδώ: https://fb.watch/t8Kbv7LCio/

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com