Πελέ: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του – Έχει αρχίσει να αποχαιρετά δικούς του ανθρώπους

Δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση από την κλινική που νοσηλεύεται

by Times Newsroom

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Βραζιλία η κατάσταση του Πελέ γίνεται όλο και πιο δύσκολη, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς

Έτσι, σύμφωνα με αυτές, φαίνεται πως η υγεία του Βραζιλιάνου άσου έχει επιδεινωθεί και πως έχει αρχίσει να λέει «αντίο» στους δικούς του ανθρώπους.

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έχει χτυπηθεί από καρκίνο στο παχύ έντερο και έκανε μετάσταση σε άλλα όργανα, με τον οργανισμό του πλέον να μην ανταποκρίνεται στις θεραπείες.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν φήμες πως ο Βραζιλιάνος θρύλος έχει αρχίσει να αποχαιρετάει τους φίλους και τους συγγενείς του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν». Η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 21 Δεκεμβρίου και ανέφερε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξέλιξη και απαιτεί περαιτέρω φροντίδα που σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή