Περίμενε να πάρει το παιδί της από το φροντιστήριο κι έπεσε πάνω της δέντρο – Χτύπησε στο κεφάλι

Το δέντρο έπειτα έπεσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο – Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών στην Πάτρα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

by Times Newsroom

Στην Πάτρα μία γυναίκα τραυματίστηκε έπειτα από πτώση δέντρου. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα tempo24.news, όλα έγιναν απόγευμα προς το βράδυ της Παρασκευής (29/9) στη συμβολή των οδών Γερμανού και Ηλείας. Η γυναίκα περίμενε να παραλάβει το παιδί της από το φροντιστήριο και τότε έγινε το κακό. Για άγνωστο ως τώρα λόγο το δέντρο πήρε κλίση κι έπεσε χτυπώντας τη γυναίκα στο κεφάλι, η οποία δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. Το δέντρο προσγειώθηκε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Άμεση κινητοποίηση

Σύντομα στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που φρόντισε τη γυναίκα προτού τη μεταφέρουν σε νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ κατέφθασαν και δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Οι πυροσβέστες έκοψαν τα κλαδιά του δέντρου και το απομάκρυναν.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com