Πέθανε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου – Οι μεγάλες συνεργασίες και ο γάμος με τον Γιώργο Λιάνη

Έχασε τη μάχη με τη ζωή η σπουδαία ερμηνεύτρια Λιαζέτα Νικολάου, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε προ λίγων ημερών.

by Times Newsroom

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η Λιζέτα Νικολάου έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Πόσο κρίμα Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου έλεγα πάντα

Τις τελευταίες ώρες η αγαπημένη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, βρισκόταν στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, διασωληνωμένη, ύστερα από σοβαρό ατύχημα που συνέβη την περασμένη Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρισκόταν σε κατάστημα για ψώνια και στην προσπάθειά της να βρεθεί στις τουαλέτες του καταστήματος αυτού, γλίστρησε στις σκάλες, έπεσε και χτύπησε πολύ σοβαρά στο κεφάλι της.

Από εκεί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και η κατάστασή της παρέμενε κρίσιμη μέχρι και σήμερα που έφυγε τελικά από τη ζωή.

Λιζέττα Νικολάου: Ο γάμος της με τον Γιώργο Λιάνη

Μετά από τις σοκαριστικές δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου, στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Λιζέτα Νικολάου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη μιας και αποκάλυψε ποιες ήταν οι δυσκολίες της μετά από τον χωρισμό τους.

«Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη.

Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com