Πέθανε ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ στα 79 του

Ο θρυλικός παρουσιαστής τοκ σόου Τζέρι Σπρίνγκερ πέθανε σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την οικογένειά του.

by Times Newsroom

Μέσω ανακοίνωσής της, η οικογένεια του Σπρίνγκερ γνωστοποίησε ότι ο παρουσιαστής απεβίωσε «εν ειρήνη» στο σπίτι του, στο Σικάγο.

Ο Σπρίνγκερ είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από μερικούς μήνες, με την υγεία του να χειροτερεύει αυτή την εβδομάδα.

Ο παρουσιαστής ήταν διάσημος για το τοκ σόου του, με το όνομα «Τζέρι Σπρίνγκερ», το οποίο τελείωνε πάντα με τη φράση: «Να προσέχετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον».

Η εκπομπή προβλήθηκε για 27 σεζόν και είχε σχεδόν 5.000 επεισόδια, που προβλήθηκαν από το 1991 έως το 2018.

Παρουσίασε επίσης το America’s Got Talent από το 2007 έως το 2008.

«Η ικανότητα του Τζέρι να επικοινωνεί με τους ανθρώπους ήταν το επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι δοκίμαζε, είτε επρόκειτο για πολιτική, είτε για ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, είτε απλώς αστειευόταν με τους ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια κουβέντα», δήλωσε ο Τζιν Γκάλβιν, φίλος και εκπρόσωπος της οικογένειας Σπρίνγκερ.

«Είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει αφάνταστα, αλλά οι αναμνήσεις από τη νοημοσύνη, την καρδιά και το χιούμορ του θα συνεχίσουν να ζουν», προσέθεσε.

Πριν γίνει ένας εμβληματικός τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο Σπρίνγκερ ήταν πολιτικός, ο οποίος υπηρέτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σινσινάτι το 1971 και εξελέγη δήμαρχος της πόλης το 1977. Υπηρέτησε για μία θητεία.

Μετά την πολιτική του καριέρα, ο Σπρίνγκερ έγινε παρουσιαστής ειδήσεων και σχολιαστής στο κανάλι «WLWT» στην πόλη του Οχάιο, προτού αναλάβει έναν νέο ρόλο ως παρουσιαστής του θρυλικού τοκ σόου του, το 1991.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com