Πέθανε ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης – Σήμερα η πολιτική κηδεία του

«Ένας αθόρυβος, σεμνός ηθοποιός που δημιούργησε πολλούς χαρακτηριστικούς ρόλους στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο» Πέθανε ξαφνικά ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης – Σήμερα η πολιτική κηδεία του

by Times Newsroom

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης, γνωστός μέσα από ρόλους σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτηση που έκανε στα social media. Ο Αλέκος Πετρίδης άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 Μαρτίου. «Ένας αθόρυβος και σεμνός ηθοποιός» όπως έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

«Έφυγε ξαφνικά ένας ακόμα συνάδελφός μας στις 7 Μάρτη, ένας αθόρυβος σεμνός ηθοποιός που δημιούργησε πολλούς χαρακτηριστικούς ρόλους στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο από το 1968 έως το 1992 με αρκετές συμμετοχές, αγωνιστής, δημοκράτης, οικογενειάρχης, ενεργό μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ.

Ο Αλέκος Πετρίδης δεν είναι πια κοντά μας και σήμερα η πολιτική του κηδεία από το κοιμητήριο Καλλιθέας στη μία και μισή το μεσημέρι. Καλό ταξίδι φίλε μας», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μερικές από τις ταινίες που είχε λάβει μέρος ο Αλέκος Πετρίδης:

Η αρχόντισσα της κουζίνας (1969) – Η οργή του αδικημένου (1969) – Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ (1970) – Νά ‘τανε το 13 νά ‘πεφτε σε μας! (1970) – Οι γενναίοι του Βορρά (1970) – Κάθε ναυάγιο και μια κόλαση (1971) – Το παζάρι (1983) – Η ζωή με τον Άλκη (1988) – Ολέθριος έρωτας (1989)

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com