Πέθανε ο τραγουδιστής και συνθέτης Τάσος Βουγιατζής

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Τάσος Βουγιατζής, με την είδηση να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

by Times Newsroom

Ο Τάσος Βουγιατζής είχε γράψει μεγάλες επιτυχίες σε σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ είχε γίνει γνωστός ως «ο Τάσος με τις μασέλες».

Την είδηση του θανάτου του Τάσου Βουγιατζή έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου με ανάρτησή της στο Facebook.

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη», σε σύνθεση του Τάσου Βουγιατζή.

Ποιος ήταν ο Τάσος Βουγιατζής

Ο Τάσος Βουγιατζής γεννήθηκε το 1963 στον Πειραιά.

Ήταν ευρύτερα γνωστός ως «Τάσος με τις Μασέλες» καθώς «Μασέλες» ονομαζόταν το πρώτο του συγκρότημα. Από την δεκαετία του ’80 κι έπειτα υπήρξε συνθέτης και στιχουργός πολλών τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί τραγουδιστές.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα «Απλά τα πράγματα» (Καίτη Γαρμπή), «Είσαι το λάθος μου» (Γλυκερία), «Έχω μια αγάπη για σένα» (Χαρούλα Αλεξίου), «Ζώνες ασφαλείας» (Νότης Σφακιανάκης), «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις» (Κώστας Μακεδόνας), «Όλη μου η ζωή ευθύνη» (Βίκυ Μοσχολιού), «Ποτέ δεν είναι αργά» (Εκείνος και Εκείνος), «Προτεραιότητα» (Έλενα Παπαρίζου), «Τι ζητάς» (Λίτσα Διαμάντη) κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com