«Πήρε τη δουλειά επειδή είναι μαύρη και γκέι» – Οι Ρώσοι τα έβαλαν με την νέα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου

«Θα αντικατασταθεί σε έναν ή δύο μήνες από έναν λευκό, ετεροφυλόφιλο άνδρα» λένε για την Καρίν Ζαν Πιερ

by Times Newsroom

Κατά της νέας εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ στρέφονται τα «παπαγαλάκια» του Βλαντίμιρ Πούτιν σχολιάζοντας το χρώμα της αλλά και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. «Πήρε τη δουλειά επειδή είναι μαύρη και γκέι» αναφέρουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» ο Εβγκένι Ποπόφ, ένθερμος υποστηρικτής του Κρεμλίνου, και παρουσιαστής στην κρατική τηλεόραση της Ρωσίας επισήμανε πως οι μέρες της είναι μετρημένες στον Λευκό Οίκο, αφού δεν έχει τα προσόντα για τη θέση.

«Θα αντικατασταθεί σε έναν ή δύο μήνες από έναν λευκό, ετεροφυλόφιλο άνδρα» είπε και συμπλήρωσε «Πήρε τη δουλειά μόνο και μόνο επειδή είναι μαύρη και ομοφυλόφιλη».

«Διάβασα πολλά βιβλία, αποφοίτησα από ένα πανεπιστήμιο, έκανα τη διδακτορική μου διατριβή, μιλάω πολλές γλώσσες αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζεται για να εκπροσωπήσεις τις Ηνωμένες Πολιτείες στον Λευκό Οίκο Είναι πιο σημαντικό να είσαι… έτσι» είπε ο Εβγκένι Ποπόφ δείχνοντας τη Ζαν-Πιερ στο βίντεο από την πρώτη της συνέντευξη Τύπου. «Αλλά τουλάχιστον είναι χαριτωμένη» συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια Όλγκα Σκαμπάεβα γέλασε με τα σχόλιά του συναδέλφου της λέγοντας: «Μακάρι να ζήσουμε αρκετά για να το δούμε».

«Δεν ήταν κατάλληλη για να διαδεχτεί την Τζεν Ψάκι»

Τα υποστηρικτές του Πούτιν αναφέρουν μεταξύ άλλων πως η Καρίν Ζαν-Πιερ δεν ήταν κατάλληλη για να διαδεχτεί την ομογενή Τζεν Ψάκι.

Σύμφωνα με τον Ρώσο αναλυτή Αντρέι Σιντόρτσικ, «όταν η Ζαν-Πιερ θα κάνει λάθη, αυτή θα είναι η δικαιολογία της. ”Δεν είμαι επαγγελματίας, με επέλεξαν για άλλους λόγους”».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com