Ποιους μηνύει ο Γιώργος Κιμούλης για ψευδομαρτυρία

«Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις» λέει ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος

by Times Newsroom

Μηνύσεις καταθέτει ο Γιώργος Κιμούλης, όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Βασίλης Καπερνάρος τονίζοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους που έχουν οδηγηθεί ενώπιον Δικαιοσύνης.

«Η αγωγή κυρίως είναι για τη διαγραφή του κυρίου Κιμούλη από το ΣΕΗ. Κι επειδή αυτή είναι εντελώς παράνομη, την προσβάλαμε και θα δικάσουμε την αγωγή ενώπιων του αρμόδιου πρωτοδικείου, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Ο Κιμούλης δεν έχει καμία σχέση με όλους τους άλλους, οι οποίοι έχουν αναφερθεί για όποια εγκλήματα έχουν κατηγορηθεί», είπε στην εκπομπή «Alpha τώρα».

Γιατροί και ηθοποιοί

Ο δικηγόρος μίλησε για μάρτυρες που έχουν πει ψέματα. «Έχουν έρθει πρόσφατα κάποιοι όψιμοι μάρτυρες, η άποψη των οποίων στηρίζεται σε ψέματα. Και όσοι εκ των 20 περίπου μαρτύρων, των οψίμων επαναλαμβάνω, κατέθεσαν εναντίον του Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι αυτοί είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις. Έχουμε καταθέσει και εναντίον δύο γιατρών για ψευδείς βεβαιώσεις» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Οι περισσότεροι είναι ηθοποιοί. Αυτοί οι ηθοποιοί κατέθεσαν για τη δίκη, ως μάρτυρες, οι οποίοι υποτίθεται πως γνώριζαν κάποια πράγματα. Όχι για όλους. Για όσους κρίναμε ότι δεν είναι ψευδομάρτυρες, οπωσδήποτε δεν στραφήκαμε εναντίον τους. Θα κριθούν αυτοί από το δικαστήριο. Φυσικά και έχουμε στοιχεία. Αν δεν είχαμε στοιχεία, δεν θα κάναμε μηνύσεις».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή