Πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς: Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι βρήκαν όπλα μέσα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Τα ισραηλινά στρατεύματα ανακοίνωσαν ότι βρήκαν όπλα και «τρομοκρατική υποδομή» στη διάρκεια της συνεχιζόμενης επιδρομής τους σε συγκεκριμένη τοποθεσία μέσα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα στη Λωρίδα της Γάζας.

by Times Newsroom

Στρατιωτικός αξιωματούχος δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι δεν σημειώθηκαν μάχες μέσα στο συγκρότημα του νοσοκομείου μετά την άφιξη εκεί στρατιωτών στη διάρκεια της νύχτας και δεν υπήρξαν διενέξεις με ιατρικό προσωπικό ή ασθενείς, για τους οποίους διευκρίνισε πως βρίσκονται σε διαφορετικό τμήμα του συγκροτήματος.

«Οι στρατιώτες των IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) έχουν ήδη βρει όπλα και άλλη τρομοκρατική υποδομή. Την τελευταία ώρα, είδαμε συγκεκριμένα στοιχεία ότι τρομοκράτες της Χαμάς χρησιμοποίησαν το νοσοκομείο Σίφα ως τρομοκρατικό αρχηγείο», δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί.

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε ποιο τμήμα του νοσοκομείου ερευνούν τα στρατεύματα και δεν είπε τι ακριβώς βρέθηκε, αλλά δήλωσε ότι τα στοιχεία θα παρουσιασθούν αργότερα.

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά ακριβής και στοχευμένη επιχείρηση. Οι δυνάμεις μας είναι παρούσες σε μία συγκεκριμένη περιοχή του πολύ μεγάλου νοσοκομειακού συγκροτήματος Σίφα», πρόσθεσε, χωρίς να πει πόσο θα διαρκέσει η επιδρομή.

«Οι στρατιώτες μας προχωρούν εσκεμμένα αργά με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει», δήλωσε.

Ο αξιωματούχος πρόσθεσε ότι τέσσερις μαχητές σκοτώθηκαν σε μάχες γύρω από το Αλ Σιφα. Πρόσθεσε πως στρατιώτες ανακρίνουν άτομα που βρήκαν στην περιοχή την οποία ερευνούν.

«Έχω την πληροφορία ότι ένας απ’ αυτούς είναι Χαμάς», δήλωσε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com