Πόλεμος στην Ουκρανία: «Κόλαση» η Μαριούπολη – Χωρίς ρεύμα και νερό 400.000 άμαχοι

Έκκληση του δημάρχου να συνδράμει γρήγορα ο ουκρανικός στρατός

by Times Newsroom

Σε στενή πολιορκία βρίσκεται η Μαριούπολη, ύστερα από τις πρόσφατες ρωσικές επιτυχίες στο Νότο και ο δήμαρχος της περιοχής απευθύνει έκκληση για βοήθεια, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τα τρόφιμα τελειώνουν, ενώ 400.000 άτομα είναι χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση.

Σύμφωνα με το Reuters, ο δήμαρχος της πόλης τονίζει ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η Μαριούπολη έχει σχεδόν ισοπεδωθεί, με τους Ρώσους να έχουν περικυκλώσει την περιοχή. Μάλιστα, βίντεο στο Twitter, φέρεται να δείχνουν την επέλαση των ρωσικών στρατευμάτων, ενώ δείχνουν άρματα μάχης τυλιγμένα στις φλόγες και κατεστραμμένα χαρακώματα, τα οποία εικάζεται ότι ανήκουν στους Ουκρανούς.

Επίσης, φωτογραφίες από διεθνή ΜΜΕ και χρήστες στα social media, δείχνουν κατεστραμμένα κτίρια και μπάζα σε όλους τους δρόμους, καθώς η Ρωσία συνεχίζει να σφυροκοπάει αδιάκοπα με το πυροβολικό της.

Η κατάσταση θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού οι στρατηγοί του Πούτιν περικυκλώνουν την όλη την Ουκρανία, ενώ με βάση αναλυτές, σκοπεύουν να χωρίσουν την χώρα στη μέση, με συντονισμένες επιθέσεις από τον Βορρά και τον Νότο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com