Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέο μήνυμα Ζελένσκι – «Είμαστε γενναίοι, δεν παραδινόμαστε»

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας καλεί τον λαό του να συνεχίσει να αμύνεται

by Times Newsroom

Λίγη ώρα νωρίτερα η Ρωσία ανακοίνωσε τη διερεύνηση της στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο πρόεδρος της χώρας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι απηύθυνε νέο μήνυμα στο λαό του αλλά και στην παγκόσμια κοινότητα που παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καλεί το λαό του να συνεχίσει να αμύνεται.

«Ο κόσμος βλέπει. Οι Ουκρανοί είναι δυνατοί. Οι Ουκρανοί είναι γενναίοι. Οι Ουκρανοί είναι στη χώρα τους και δεν θα παραδοθούν ποτέ», ήταν το μήνυμα του Βολόντιμιρ Ζελένσκι στον ουκρανικό λαό.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ευχαρίστησε την Εσθονία για τις μεγάλες διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα το Σάββατο, κατά της ρωσικής εισβολής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για τις «μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην ιστορία της Εσθονίας». Ο Ζελένσκι ευχαρίστησε ακόμα τον πρόεδρο της χώρας, Άλαν Κάρις και τους Εσθονούς για «την αλληλεγγύη τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com