Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στην πόλη Μελιτόπολ

Σε εξέλιξη σφοδρές μάχες

by Times Newsroom

Οι Ρώσοι στρατιώτες μπήκαν στην πόλη Μελιτόπολ, στη νοτιοανατολική Ουκρανία, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Νωρίτερα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έγραψε στο Twitter ότι διεξάγονταν σφοδρές μάχες και υπήρχαν νεκροί στις εισόδους των πόλεων Τσερνίχιφ και Μελιτόπολ, καθώς επίσης και στο Χοστόμελ με τον πόλεμο να μαίνεται στη χώρα του.

Επίσης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters eκπρόσωπος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελέσνκι δήλωσε πως είναι έτοιμοι να μιλήσουν για εκεχειρία με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, Ουκρανία και Ρωσία βρίσκονται σε επαφή για τον τόπο και τον χρόνο που θα γίνουν οι συνομιλίες ώστε να επιτευχθεί η κατάπαυση πυρός και να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Unian μετέδωσε ότι ο Ζελένσκι ζήτησε από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να μεσολαβήσει για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com