Πόλεμος στην Ουκρανία: Βασάνισαν και δολοφόνησαν Ουκρανή δήμαρχο με την οικογένεια της

Πέταξαν τις σορούς σε ομαδικό τάφο

by Times Newsroom

Λίγο μετά τον αποτροπιασμό που προκάλεσε η είδηση ότι δολοφονήθηκαν άμαχοι στην Μπούκα, ακόμη ένα τραγικό γεγονός από τον πόλεμο της Ουκρανίας φέρεται να αποκαλύπτεται, καθώς οι ουκρανικές αρχές αναφέρουν ότι ο ρωσικός στρατός βασάνισε και δολοφόνησε δήμαρχο μαζί με την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ειδησεογραφικός οργανισμός NEXTA, ξένοι δημοσιογράφοι στο Κίεβο επισκέφθηκαν το χωριό Μοτυζίν που βρίσκεται στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας και αντίκρισαν έναν ομαδικό τάφο, στον οποίο βρίσκονταν τα πτώματα της οικογένειας της δημάρχου της περιοχής. Με βάση τις ουκρανικές αρχές, επρόκειτο για τη δήμαρχο του χωριού, Ολγκα Σουτιλένκο, τον σύζυγό της Ιχόρ και τον γιό της Ολεξάντρ, οι οποίοι, σύμφωνα με τους Ουκρανούς βασανίστηκαν πριν δολοφονηθούν από τις ρωσικές δυνάμεις.

Η telegraph.co.uk αναφέρει ότι η Ουκρανή δήμαρχος ενδέχεται να δολοφονήθηκε από τον ρωσικό στρατό, γιατί μπορεί να συνεργάζονταν με τον ουκρανικό στρατό, παρέχοντας πληροφορίες από τα κατεχόμενα εδάφη.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την Ρωσία για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ η NEXTA δημοσίευσε βίντεο από το χωριό Μοτυζίν, όπου οι δημοσιογράφοι αντίκρισαν τον ομαδικό τάφο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com