Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεπουλάει το μπλουζάκι που φοράει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Έχει γίνει σύμβολο αντίστασης και η ζήτηση εκτοξεύθηκε αφότου εμφανίστηκε μ' αυτό στο Κογκρέσο των ΗΠΑ

by Times Newsroom

ΟΟυκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει γίνει σύμβολο αντίστασης με τα πύρινα διαγγέλματά του και τις τοποθετήσεις του στα κοινβούλια και στα διάφορα φόρα, αφότου η χώρα του βρέθηκε να πολεμά τη Ρωσία που εισέβαλε στα εδάφη της.

Σε πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες online αγορών, δε, το λαδί μπλουζάκι που φορά έχει γίνει ανάρπαστο. Το t-shirt που φέρει το σήμα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων μπορεί να βρεθεί σε πολλές αγορές όπως το Amazon, το eBay και το Etsy, σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek.

«Υποστηρίξτε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι-Ουκρανικό συμβολικό T-Shirt», αναφέρει μια καταχώρηση στην Amazon.

Ο Γουέιν, ο οποίος πουλάει αυτά τα μπλουζάκια στο Etsy, είπε σε συνέντευξή του στο Newsweek, ότι το 50% των κερδών θα διατεθεί για την ενίσχυση της Ουκρανίας. Από τότε που τα έβαλε προς πώληση στο Etsy, ο Γουέιν είπε ότι οι παραγγελίες έχουν εκτοξευτεί, ειδικά μετά την ομιλία του Ζελένσκι στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Γουέιν, από τότε που έβαλε τα μπλουζάκια στο Etsy την περασμένη εβδομάδα, έχει βγάλει κέρδος περίπου 3.000 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδιάζει να δωρίσει περίπου 1.500 δολάρια στην Ουκρανία χρησιμοποιώντας το Care.Org. Εξήγησε επίσης ότι σκοπεύει να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα για να δωρίσει το μέρος των κερδών του, αντί να κάνει πολλές μικρότερες δωρεές μετά από κάθε πώληση.

Οι παραγγελίες προέρχονται από ανθρώπους που ζουν στις ΗΠΑ αλλά και από άλλες χώρες όπως Πολωνία, Τσεχία, Σιγκαπούρη, Αυστραλία, Μεγάλη Βρετανία και Πορτογαλία.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή