Πόλεμος στο Ισραήλ: Στα άκρα ο Μπαχτσελί, τον κάλεσε ο Ερντογάν – «Αν χρειαστεί πάμε στη Γάζα… πριν το ξημέρωμα»

Όπως όλα δείχνουν οι φόβοι επιβεβαιώνονται.

by Times Newsroom

Νέες δηλώσεις έκανε ο εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, επιβεβαιώνοντας έτσι τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στην Άγκυρα από τα λεγόμενα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Γι’ αυτόν το λόγο τον κάλεσε επειγόντως σε συνάντηση ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Χαρακτηριστικά ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε: «Αν χρειαστεί πάμε στη Γάζα… πριν το ξημέρωμα». Συμπλήρωσε πως είτε θα έρθει εκεχειρία ή θα παρέμβει η Τουρκία με κάθε σκληρό και αποτελεσματικό τρόπο. Κατηγόρησε ότι τα ισλαμικά κράτη ότι δεν κάνουν τίποτα, όποτε πρέπει να κάνει κάτι στην Γάζα η τουρκικός λαός. Η ασφάλεια της Αγκυρας ξεκινάει από την Ιερουσαλήμ.                                                                                                                         

Πόλεμος στο Ισραήλ: «Αν χρειαστεί πάμε στη Γάζα… πριν το ξημέρωμα»                                                                                                                           

Αναλυτικά τα όσ α είπε ο Μπαχτσελί:                        

«Αν χρειαστεί να πάμε στη Γάζα κανένας να μην ανησυχεί. Με τη βοήθεια του θεού, με τον θαυμασμό στο τέμενος του Αλ Ακσα ξέρουμε πολύ καλά να πηγαίνουμε οπουδήποτε χρειαστεί και αυτό πριν το ξημέρωμα. Να μην πεθάνουν τα παιδιά, να μην πεθάνουν τα μωρά και οι γυναίκες. Να καταστραφούν οι τύραννοι, κατάρα στους σφαγείς. Δεν υπάρχει καμιά ελπίδα από την ισλαμική διάσκεψη, δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα από τη διάσκεψη Ειρήνης στο Κάιρο για τη Γάζα. Τα Ισλαμικά κράτη παρακολουθούν ανήμπορα τον βομβαρδισμό της Γάζας. Αρα η προστασία της Γάζας είναι ευθύνη του τουρκικού λαού. ¨Η θα επιτευχθεί εκεχειρία και όλες οι πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι για τη λύση των δύο κρατών ή η Τουρκία θα λάβει υπόψιν της όλες τις πιθανότητες για την προστασία της Γάζας με τον πιο σκληρό, αποτελεσματικό και ανώτερο τρόπο».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com