Πορτογαλία: Νεκρό βρέφος 10 μηνών – Το ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για ώρες

Τραγωδία σημειώθηκε στην Πορτογαλία όταν πατέρας ξέχασε το 10 μηνών βρέφος του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο.

by Times Newsroom

Ο πατέρας του 10 μηνών παιδιού, ο οποίος είναι λέκτορας και επικεφαλής τμήματος στην πανεπιστημιούπολη κοντά στη Λισαβόνα, πιστεύεται ότι ξέχασε να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό πριν πάει στη δουλειά του και το άφησε στο όχημα για αρκετές ώρες σε θερμοκρασία 26 βαθμών.

Φέρεται να κάλεσε σε βοήθεια αφού συνειδητοποίησε το τραγικό του λάθος και ανακάλυψε τη μικρή αναίσθητη μέσα στο αυτοκίνητο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με την Daily Mail ο πατέρας φέρεται να είχε σταθμεύσει το οικογενειακό αυτοκίνητο δίπλα στον βρεφονηπιακό σταθμό της πανεπιστημιούπολης γύρω στις 8 το πρωί της Τρίτης πριν πάει στη δουλειά του στο γραφείο του στη Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας Nova, μια σχολή του Πανεπιστημίου NOVA της Λισαβόνας που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη Caparica στην Almada, μισή ώρα οδήγησης νότια της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το κοριτσάκι, το οποίο σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο ονομάζεται Madalena, κοιμόταν και ο πατέρας της απλώς ξέχασε ότι ήταν εκεί.

Η εξωτερική ζέστη των 26 C σήμαινε ότι οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό του κλειδωμένου οχήματος μπορεί να ήταν διπλάσιες.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com