Πούτιν: Όποιος παρέμβει στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσει την απάντηση της Ρωσίας

«Η Δύση ήθελε να κόψει τη Ρωσία σε διάφορα κομμάτια»

by Times Newsroom

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε την Τετάρτη ότι όποιες χώρες επιχειρήσουν να παρέμβουν στην Ουκρανία θα αντιμετωπίσουν μια ταχεία απάντηση από τη Ρωσία και είπε ότι όλες οι αποφάσεις για το πώς θα αντιδρούσε η Μόσχα σε αυτή την κατάσταση έχουν ήδη ληφθεί.

O Πούτιν, σύμφωνα με το Reuters, είπε επίσης ότι η Δύση ήθελε να κόψει τη Ρωσία σε διάφορα κομμάτια και την κατηγόρησε ότι ωθεί την Ουκρανία σε σύγκρουση με τη Ρωσία.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το ρούβλι, το τραπεζικό σύστημα, ο τομέας των μεταφορών και η οικονομία της Ρωσίας στο σύνολό τους έχουν αντέξει τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Μόσχας και υποσχέθηκε μια απάντηση στις προσπάθειες απομόνωσης της Ρωσίας .

Το υπουργείο Οικονομίας της Ρωσίας αναμένει συρρίκνωση του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος κατά 8,8% το 2022 στο βασικό του σενάριο ή κατά 12,4% σε ένα πιο συντηρητικό σενάριο, σύμφωνα με έγγραφο που είδε το Reuters την Τετάρτη, υποδηλώνοντας ότι η πίεση των κυρώσεων κάνει το βάρος του. Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com