Πρωτοβουλίες προσφοράς για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

by Times Newsroom

Tην έμπρακτη στήριξή της στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Daniel» έδειξε η ELPEN, προχωρώντας σε σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών των πλημμυροπαθών στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), συγκεντρώνοντας ράντζα με στρώμα, υπνόσακους, γαλότσες και αδιάβροχα.

Επιπλέον, σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Υπουργείο Υγείας προχώρησε και σε μια δεύτερη αποστολή, συγκεντρώνοντας 27 ευρωπαλέτες με είδη πρώτης ανάγκης.  Στη συλλογή των σχετικών αγαθών συνέβαλλαν εθελοντικά οι εργαζόμενοι από όλες της εγκαταστάσεις της, οι οποίοι με έμπρακτη ευαισθησία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας.

Από την ίδρυσή της, η ELPEN στέκεται αρωγός σε πρωτοβουλίες ανιδιοτελούς προσφοράς που φροντίζουν τον συνάνθρωπο. Έτσι από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιλληπτό το μέγεθος των αναγκών των συναθρώπων μας στη Θεσσαλία, η ανταπόκρισή της εταιρείας και συνολικά των ανθρώπων της ήταν άμεση και  ουσιαστική.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή