Ρώσος ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή

Σοκαριστικές εικόνες με τους θεατές να παρακολουθούν εμβρόντητοι

by Times Newsroom

Ο Ρώσος ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε σοκ στους θεατές και έκανε τον γύρο του κόσμου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός, όπως καταγγέλλει, πως η διοίκηση του θεάτρου που εργάζεται προσπάθησε να τον υποχρεώσει σε παραίτηση κάνοντας bullying σε βάρος του και παρακρατώντας τον μισθό του, στάθηκε στη μέση της σκηνής και έκοψε τις φλέβες του.

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε ο Ρώσος ηθοποιός και έκοψε τις φλέβες του.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», τόνισε μπροστά στους εμβρόντητους θεατές του θεάτρου στην πόλη Ουλάν Ουντέ της ανατολικής Σιβηρίας και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου». Ο ηθοποιός, που φέρεται να δίνει μάχη και με τον καρκίνο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com