Σάκκαρη: «Με εκπλήσσει ακόμα και εμένα…»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τη νίκη – πρόκριση επί της Μπέγκου και τόνισε ότι εκπλήσσει ακόμα και την ίδια η δύναμη που έχει μέσα της.

by Times Newsroom

Μετά από μια πολύ σκληρή μάχη, που διήρκησε τρεις ώρες, η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει με 2-1 σετ την Ρουμάνου Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου και να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του indoors τουρνουά που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, εξέφρασε τη χαρά της για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Ρουμάνα (Νο. 56 στον κόσμο) και έβγαλε το… καπέλο στην αντίπαλό της για την προσπάθειά της. Η Σάκκαρη μάλιστα τόνισε ότι κάποιες φορές εκπλήσσει μέχρι και την ίδια η δύναμη που έχει μέσα της, η οποία την βοηθάει να παλέψει και τελικά να πετύχει σπουδαία πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τον αγώνα: «Το τένις που παίξαμε ήταν σε υψηλό επίπεδο, κάποιες φορές και εγώ νιώθω ότι εκπλήσσω τον εαυτό μου με την δύναμη που έχω για να συνεχίσω».

Για την αντίπαλό της: «Έχει κάνει μεγάλες νίκες απέναντι σε δυνατές τενίστριες. Παίζει το καλύτερό της τένις στο τουρνουά. Εντυπωσιακό το επίπεδο αυτό που έβγαλε. Εχω happy end στο ματς και είμαι ευτυχισμένη γι αυτό».

Για το τουρνουά: «Είναι πολύ ωραίο, το έχω πει πολλές φορές είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά, η ατμόσφαιρα, τα πάντα. Είμαστε άτυχοι που δεν είχε πολύ κόσμο λόγω των μέτρων, ελπίζω να περάσετε καλά και στον τελικό».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή