Σάλος στην Ιταλία με Βρετανίδα ινφλουένσερ – Φωτογραφήθηκε γυμνή στα σκαλιά εκκλησίας

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε μια Βρετανίδα ινφλουένσερ, που επέλεξε να φωτογραφηθεί γυμνή έξω από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αμάλφι της Ιταλίας.

by Times Newsroom

Τη γύμνια της γυναίκας κάλυπτε μόνον ένα μακρύ κόκκινο πέπλο που ανέμιζε στον αέρα, όση ώρα η Βρετανίδα έπαιρνε σαγηνευτικές πόζες για τον φακό. Το ασυνήθιστο θέαμα τράβηξε την προσοχή δεκάδων εργατών που βρίσκονταν στην περιοχή για δουλειά, οι οποίοι διέκοψαν για λίγο τις εργασίες τους για να βιντεοσκοπήσουν το παράδοξο θέαμα.

Η ίδια η ινφλουένσερ δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει μια «προσωπική ανάμνηση» από το Αμάλφι, μαζί με τα δύο άτομα που την συνόδευαν – τη βοηθό της και τον φωτογράφο.

Ο ναός όπου έλαβε χώρα η φωτογράφιση βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με τα σκαλοπάτια που οδηγούν στον ναό να υψώνονται πάνω από μια πλατεία στην οποία βρίσκονται δεκάδες μικρά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Σε αυτά τα σκαλοπάτια ανέβηκε η γυναίκα για να φωτογραφηθεί με το πέπλο της και όλα δείχνουν ότι η φωτογράφιση θα διαρκούσε πολλή ακόμα ώρα, εάν δεν επενέβαινε η αστυνομία για να τη διακόψει, μετά από κλήσεις των πολιτών. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η ομάδα δεν είχε τις κατάλληλες άδειες για τη φωτογράφιση.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή δεκάδων Ιταλών πολιτών, οι οποίοι το εξέλαβαν ως ασέβεια προς τον ναό και τη χώρα τους. «Το να γδύνεσαι μπροστά σε έναν καθεδρικό ναό μεγάλης σημασίας είναι άθλιο και απαράδεκτο.. ντροπή» έγραψε κάποιος στο Facebook, με έναν άλλον να προσθέτει: «Το σκανδαλώδες δεν είναι το γεγονός ότι έκανε γυμνή φωτογράφιση, αλλά ότι επέλεξε την πρόσοψη μιας εκκλησίας ως φόντο». Ένας τρίτος διερωτήθηκε πώς τους επετράπη η πραγματοποίηση της φωτογράφισης, λέγοντας πως ο ίδιος χρειάστηκε ειδική άδεια όταν χρησιμοποίησε τη σκάλα για να βγάλει φωτογραφίες στην βάφτιση των παιδιών του.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com