Σεμινάριο φωτογραφίας στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας

by Times Newsroom

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας για ενήλικες, με θέμα τον υπερρεαλισμό, το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 (ώρες 10:30-13:30), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο Τήνου.

Με την καθοδήγηση της φωτογράφου Έβελυν Φωσκόλου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το κίνημα του υπερρεαλισμού, όπως εφαρμόστηκε στην τέχνη της φωτογραφίας, με επίκεντρο τη ζωή και το έργο του Σαλβαδόρ Νταλί, κορυφαίο εκπρόσωπο του κινήματος.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου περιλαμβάνει το ιστορικό και τεχνικό πλαίσιο της φωτογραφίας αλλά και εκτενή αναφορά στη βιογραφία του Ισπανού καλλιτέχνη. Τη δεύτερη ημέρα, το σεμινάριο επικεντρώνεται στην άνοδο του υπερρεαλισμού στη ζωγραφική και στη φωτογραφία, με ιδιαίτερη αναφορά στην επιρροή που άσκησε ο Νταλί. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες στο Μουσείο, εφαρμόζοντας τεχνικές και μεθόδους που διδάχτηκαν στο σεμινάριο.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22830 31290 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

ΠΙΟΠ | Μουσείο Μαρμαροτεχνίας
Πύργος, Πάνορμος Τήνου 842 01
Τ: 22830 31290 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com