Σεπόλια: Ζευγάρι είχε προσεγγίσει τη 12χρονη – Σοκαριστική αποκάλυψη από τον θείο της

Δεν χωρά ανθρώπου νου τις νέες αποκαλύψεις για τη φρίκη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

by Times Newsroom

Ανατριχίλα και αποστροφή προκαλούν τα όσα αποκάλυψε ο θείος της 12χρονης κοπέλας στα Σεπόλια, η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σήμερα ο θείος της 12χρονης στον Αντ1, όταν πήρε το κινητό της ανιψιάς του, σοκαρίστηκε από τα μηνύματα που διάβασε στο κινητό της από τους «επίδοξους» βιαστές της.

Στην ερώτηση του τι έγραφαν τα μηνύματα, ο θείος απάντησε επί λέξη:

Έγραφαν «πότε θα έρθεις μωρό μου, αγάπη μου. Κάνεις καλό σεξ;. Μετά έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί. Το σηκώνω εγώ στο messenger, ακούω μία γυναίκα, λέει: “έλα κορίτσι μου». Mόλις άκουσαν εμένα το έκλεισε κατευθείαν. Τους απείλησα και αλλάξανε κατευθείαν, ανώμαλοι όλοι».

Απειλούσε το παιδί – Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω λεφτά

Ο θείος του παιδιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι. «Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. “Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου. Ο θείος πρόσθεσε επίσης πως ο 53χρονος απειλούσε συνεχώς την ανήλικη.

«Θέλετε να έχετε να τρώτε, θα σου δίνω εγώ λεφτά, πράγματα από το μαγαζί. Πήγαινε στον κύριο να του μιλήσεις, τίποτα δεν θα σου κάνει, θα σου δώσει λεφτά», της έλεγε.

Πώς παγίδευσε τον 53χρονο η αστυνομία

Τις τρεις εβδομάδες που η αστυνομία παρακολουθούσε τον 53χρονο, είχε ζητήσει από την οικογένεια να μην εμφανίζεται πουθενά. Το παιδί δεν πήγαινε στο μαγαζί του και όταν ο κατηγορούμενος τηλεφωνούσε στη 12χρονη, το κινητό απαντούσε μια αστυνομικός. «Απάνταγε η αστυνομία σε ό,τι στέλνανε αυτοί. Δεν είχε πλέον το κινητό, μας το πήρε η αστυνομία και παρακολουθούσε το κύκλωμα.

Ο 53χρονος της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της

Σημειώνεται πως η γιαγιά της 12χρονης, λίγες ώρες πριν την συγκλονιστική μαρτυρία του θείου του κοριτσιού, είπε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 πως η σύζυγος του 53χρονου έδινε στην οικογένεια του κοριτσιού 10.000 ευρώ για να «κουκουλώσουν» την υπόθεση, αλλά και ότι ο 53χρονος ζητούσε από την 12χρονη να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και από τα μικρότερα αδελφάκια της.

Όπως είπε η γιαγιά της 12χρονης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε… Η γυναίκα του πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και λέει η μάνα του “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… Δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της».

Το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση

«Δεν αποκάλυψε το παιδί… το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.

Τα μηνύματα τα είδανε αυτοί που ξέρουνε και τα παιδιά εδώ..Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει!», είπε η γιαγιά του κοριτσιού.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή