Σκάνδαλο στη Βρετανία: Βουλευτής των Τόρις ξύπνησε γυμνός σε οίκο ανοχής

Ένας ανώτερος Βρετανός αξιωματούχος έλαβε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα στις 4 το πρωί, από βουλευτή των Τόρις ο οποίος δήλωνε «παγιδευμένος» σε οίκο ανοχής, κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

by Times Newsroom

Την αποκάλυψη, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα ονόματα έκανε η Daily Mail, περιγράφοντας ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής ξύπνησε τα ξημερώματα και δεν μπορούσε να βρει πουθενά τα ρούχα του, καταλήγοντας να πάρει τηλέφωνο αξιωματούχους του κόμματος σε μία πολύ δυσάρεστη και άβολη κλήση.

Η αποκάλυψη έρχεται εν μέσω ενός ακόμη κύματος διαμάχης σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον στο βρετανικό κοινοβούλιο και τον τρόπο ζωής πολλών βουλευτών, με πολύ κατανάλωση αλκοόλ και πολλά περιστατικά παρενοχλήσεων. Την περασμένη εβδομάδα, η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι δεν ερευνά πλέον τις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση του βουλευτή των Τόρις Τζούλιαν Νάιτ, ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την κοινοβουλευτική ομάδα για την υπόθεση.

Πέρυσι, το βρετανικό κοινοβούλιο είχε συγκλονιστεί από μία υπόθεση παρενόχλησης, στην οποία η βουλευτής των Εργατικών Σάρλοτ Νίκολς, κατονόμασε 20 συναδέλφους της ως παρενοχλητές, προκαλώντας «πολιτικό σεισμό».

Πέρυσι υποστηρίχθηκε ότι είχαν υποβληθεί συνολικά 70 καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον 56 βουλευτών. Το Κοινοβούλιο εξετάζει τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που αφορούν τον τρόπο ζωής των βουλευτών και του προσωπικού τους, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εξουθένωσης, της κακομεταχείρισης των υπαλλήλων και της κακής συμπεριφοράς.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή