Σπαρτιάτες: Εμειναν με έξι βουλευτές – Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών, δηλώνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.

by Times Newsroom

Κατόπιν τούτου η ΚΟ του κόμματος, αριθμεί πλέον 6 βουλευτές.  Ο Μιχαήλ Γαυγιωτάκης.  που είχε αναλάβει και τη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, κάνει λόγο για «λανθάνουσα ανεξαρτησία» ενώ ζητά από τον κ. Τασούλα να διενεργήσει οικονομικό έλεγχο, ενεργοποιώντας τις διατάξεις της νομοθεσίας για την κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, αλλά και την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων των πόθεν έσχες για τους πολιτικούς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, επειδή μέχρι σήμερα «διετέλεσα Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του πολιτικού κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, παρακαλώ για την ενεργοποίηση των σχετικών διατάξεων της κείμενης νομοθεσίας (Ν. 3023/2002, ως τροποποιήθηκε και ισχύει), περί της κρατικής χρηματοδοτήσεως των κομμάτων καθώς και της αρμοδίας Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 3Α του Ν. 3213/2003 ως ισχύει».

H επιστολή του κ. Γαυγιωτάκη στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com