Σταμάτης Σπανουδάκης: Δεν έδωσα το «Ψυχή μου μη λυγίζεις» για ύμνο στο κόμμα «Νίκη»

Ο  Σταμάτης Σπανουδάκης με ανάρτησή του στo Facebook αποκάλυψε ότι ουδέποτε συμφώνησε να γίνει το «Ψυχή μου μη λυγίζεις» ύμνος της «Νίκης» και ζήτησε από το κόμμα να σταματήσει να το χρησιμοποιεί στις εκδηλώσεις του.

by Times Newsroom

«Λυπάμαι που πάλι βρίσκομαι μπλεγμένος, σε πολιτικές και δημοσιογραφικές κουβέντες με αφορμή μια άδεια που έδωσα προ πολλού καιρού σε κάποια διαδικτυακή εκπομπή και χωρίς να ξέρω ότι οι συνομιλητές μου, θα γινόντουσαν, η ήταν ήδη κόμμα.

Ουδέποτε συμφώνησα να γίνει το “Ψυχή μου μη λυγίζεις” ύμνος του κόμματος Νίκη. Ένα κομμάτι που απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες, όλων των αποχρώσεων, πολιτικών και άλλων.

Παρακαλώ λοιπόν να αποσυνδέσετε το κομμάτι μου και από το κόμμα σας αλλά και από κάθε παρουσία και εκδήλωση σας. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας» έγραψε στο facebook o Σταμάτης Σπανουδάκης.

Σε νέα του ανάρτηση λίγο αργότερα ο κ. Σπανουδάκης ανάφερε: Πάντα θα απορώ, πως μερικά απλά και ήρεμα λόγια, γεννούν «θεωρίες, συνωμοσίες, άνομα συμφέροντα» και άλλα. Σας παρακαλώ, δεχτείτε τα λόγια μου όπως ακριβώς είναι. Την αλήθεια λέω. Και επιτρέψτε μου να μην θέλω να συνδεθεί η μουσική μου, με κανένα πιά κόμμα. Μην γίνει και η άποψη, η πίστη, η πατρίδα και ποιός την εκπροσωπεί καλύτερα, αντικείμενο κατηγοριών η πολιτικό – θρησκευτικών αντιπαραθέσεων. Περίμενα εξ‘ αριστερών επιθέσεις, αλλά όχι και εκ’ δεξιών. Πρέπει πάλι να αποδείξω, το ποιός είμαι και σε τί πιστεύω; Γιατί;»

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com