Στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία ο Φαν ντερ Σαρ

Σοκάρει η είδηση ότι ο θρυλικός τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ, ο Φαν ντερ Σαρ, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Κροατίας, επειδή έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία.

by Times Newsroom

Ο Αγιαξ  σημειώνει ότι ο Φαν ντερ Σαρ βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και ότι δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ακόμα. «Όλοι στον Άγιαξ ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Έντουιν. Σε σκεφτόμαστε», καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από 12 χρόνια, το 2011. Η τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2005 έως το 2011, σημειώνοντας 186 συμμετοχές.

Στην αρχή της καριέρας του έπαιξε από το 1990 έως το 1999 στον Άγιαξ και θεωρείται μέλος της «χρυσής γενιάς» της ομάδας, καθώς κατέκτησε με αυτή 4 πρωταθλήματα Ολλανδίας και 3 ευρωπαϊκούς τίτλους, εκ των οποίων ο ένας ήταν το Champions League του 1995.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com