Στο νοσοκομείο ο Κέβιν Σπέισι – Φόβοι ότι υπέστη καρδιακή προσβολή

Ο Κέβιν Σπέισι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι υπέστη καρδιακή προσβολή.

by Times Newsroom

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «House of Cards», ο οποίος τον Ιούλιο κρίθηκε αθώος για εννέα σεξουαλικά αδικήματα, παρακολουθούσε το 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν όταν συνέβη το περιστατικό.

Σε μια ομιλία του στο Φεστιβάλ, ο Σπέισι είπε ότι επισκέφθηκε το Μουσείο Afrasiyab στην αρχαία πόλη του Δρόμου του Μεταξιού της Σαμαρκάνδης όταν ένιωσε ότι «όλο το αριστερό του χέρι να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα».

Σύμφωνα με πλάνα που δημοσίευσε η Sun, ο Κέβιν Σπέισι είπε: «Έζησα κάτι εδώ σήμερα που ήταν απροσδόκητο».

«Κοίταζα αυτές τις εξαιρετικές τοιχογραφίες στους τοίχους και ξαφνικά ένιωσα όλο το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει για περίπου οκτώ δευτερόλεπτα».

Ο Αμερικανός ηθοποιός είπε ότι πήγε σε ιατρικό κέντρο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήτνα καλά. «Όλα ήταν απολύτως φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό» ανέφερε. «Αλλά αυτό, με έκανε να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή για όλους μας» συμπλήρωσε.

Η Sun αναφέρει ότι υπήρχαν φόβοι ότι ο Σπέισι μπορεί να είχε πάθει καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, οι γιατροί αργότερα τον ενημέρωσαν ότι είναι καλά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com