Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας: «Πάντα έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας»

Oι δύο ηγέτες έκαναν επισκόπηση των διμερών σχέσεων και συζήτησαν θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος

by Times Newsroom

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ.

«Είναι πάντα χαρά μου να καλωσορίζω τον πολύ καλό μου φίλο, τον πρόεδρο της Βουλγαρίας, στην Αθήνα και στο γραφείο του πρωθυπουργού. Καλώς ήρθατε, κ. πρόεδρε. Πάντα έχουμε πολλά να συζητήσουμε για την περιοχή μας, εν μέσω σημαντικών γεωπολιτικών προκλήσεων, αλλά είναι και μια ευκαιρία να επαναβεβαιώσουμε, και πάλι, τη στρατηγική εταιρική σχέση των δύο χωρών μας, η οποία πιστεύω ότι έχει προσφέρει πολλά και στους δύο λαούς μας», τόνισε ο πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συνάντησης.

«Σας ευχαριστώ, κ. πρωθυπουργέ. Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας. Πιστεύω ότι η στρατηγική εταιρική μας σχέση δημιουργεί έναν άξονα στρατηγικής συνεργασίας. Ό,τι κάνουμε μαζί, Ελλάδα και Βουλγαρία, αντανακλά την ασφάλεια και τη σταθερότητα της περιοχής μας. Οπότε, σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο ηγέτες έκαναν επισκόπηση των διμερών σχέσεων και συζήτησαν θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, μετά και το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com